KOSOVALI MİNİKLERDEN ANLAMLI MESAJLAR

KOSOVALI MİNİKLERDEN ANLAMLI MESAJLAR

Özel Kosova Ufkum İlkokulu Değerler Eğitimi kapsamında yardımlaşma ve paylaşma konulu slogan ve afiş yarışması düzenlendi.

Özel Kosova Ufkum İlkokulu öğrencileri, slogan ve afişlerle arkadaşlarına anlamlı mesajlar verdiler. Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda slogan dalında 2/B sınıfından Nisanur Acar ve 1/A sınıfından Mustafa Onur Acar birinci,3/A sınıfından Irmak Kerimoğlu ikinci, 2/B sınıfından Eymen İnal üçüncü, Afiş  Dalında  2/B sınıfından Damla Naz Yavus birinci,3/B sınıfından Kaan Bilgin ikinci, 2/B sınıfından Ceren Keltaş üçüncü oldu.

 Hediyeler öğrencilere düzenlenen törenle verildi. Törende konuşan okul müdürü Erol Baştürk, "Yarışmada amaç milli, manevi ve kültürel değerlerini tanıyan, bu değerleri benimseyen ve saygı duyan, paylaşmayı bilen,  üretken bireyler yetişmesine katkı sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda yarışmaya katılan ve derece alan tüm öğrencilerimizi gönülden kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Özel Kosova Ufkum İlkokulu olarak, akademik anlamda başarı ile öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak adına eğitim amaçlı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz."dedi.

 

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00