www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Küçük kız koyunu için ağladı

Küçük kız koyunu için ağladı

Karalar yolu üzerinde otomobilin çarptığı gebe koyun telef olurken, 12 yaşındaki Hasret. T, telef olan koyunun başında gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgilere göre; 12 yaşındaki Hasret T., ailesine ait 3 küçükbaş hayvanı otlatmak için Karalar yolu kenarındaki yeşil alana götürdü. Bir süre küçükbaş hayvanların başında duran genç, zaman geçtikçe havanın da soğuk olmasıyla üşümeye başladı. Genç kız otlamakta olan küçükbaş hayvanları bırakıp kısa süreliğine ısınmak için caddenin diğer tarafındaki evine gitti. Kısa bir süre sonra kontrolden çıkan küçükbaş hayvanlar Karalar yolu kenarında otlamaya başladı. O sırada Karalar Mahallesi mevkiinden Akhisar Mahallesine doğru seyir halinde olan Samet A. idaresindeki 16 KHG 76 otomobil, aniden caddeye çıkan küçükbaşlardan birine çarptı. Çarpmanın etkisi ile gebe olan küçükbaş hayvan telef oldu.

ŞİKÂYETÇİ OLDULAR

Kazanın ardından küçükbaş hayvanların yanına gitmek üzere evinden çıkan genç kız, küçükbaş hayvanlarından birinin yerde hareketsiz olduğunu görünce gözyaşlarına boğuldu. Kaza yerine gelen küçükbaş hayvanların sahibi aile ve otomobil sürücüsü birbirinden şikâyetçi olunca, olay Emniyet ekiplerine bildirildi.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25