www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kutlamalar sabah sporuyla başladı

Kutlamalar sabah sporuyla başladı

İnegöl Belediyesi´nin Avrupa Hareketlilik Haftası kutlamaları, bu sabah Hikmet Şahin Kültür parkında yapılan sabah sporuyla başladı.

İnegöl Belediyesi, bu yıl Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerine katılım için Türkiye´deki 50 belediye ile birlikte akreditasyonlarını tamamlamıştı. 16 Eylül tarihi itibari ile başlayan Avrupa Hareketlilik Haftasının ilk etkinliği, sabah sporuyla gerçekleştirildi.

Hayatına Hareket Kat sloganıyla her gün farklı bir etkinliğin yapılacağı haftanın startı, Pazartesi sabahı 06.30´da Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde bulunan Belediye Spor Salonu önünden verildi. Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, bazı meclis üyeleri ve daire müdürleri, İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Belediyespor yöneticileri ile birlikte vatandaşlar etkinliğe katılım gösterdi. Salon önünde toplanan kalabalık, park içerisinde 2 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirdi. Ardından Anfi Tiyatro karşısındaki yeşil alanda müzik eşliğindeki aerobik hareketleriyle sabah sporu tamamlandı.

Spor sonrası İnegöl Belediyesi tarafından yeşil çay ve yeşil elma ikramları yapıldı.

Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87