www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Lokumpare hizmete açıldı

Lokumpare hizmete açıldı

İşadamları Cihan Bozacılar ve Mustafa Güleç ortaklığında kurulan ‘Lokumpare’ düzenlenen tören ile İnegöllülerin hizmetine açıldı.

ülke genelinde ve yurtdışında şubeleri bulunan helvacı Ali’nin sahibi Cihan Bozacılar ile işadamı Mustafa Güleç ortaklığında uzun sokak mevkiinde İnegöllülerin hizmeti giren Lokumpare’nin açılış törenine ilçe protokolü ve iş dünyasından birçok kişi katıldı.

Açılış töreninde konuşan işyeri sahiplerinden Cihan Bozacılar, “Bizler ‘Helvacı Ali’ ailesi olarak başarılması zor, bir o kadar da mutluluk verici bir başarı hikayesi oluşturduk. Türkiye’de 50’den fazla şehirde 110’u aşan şube sayımız ile yurt dışında Dubai, Makedonya ve Avrupa ülkelerine yaptığımız ihracatlar ile üreten şehrimizin üretimine değer kattık. İş arkadaşlarımız ile birlikte, çarşımızın bu güzel noktasında ne yapabiliriz diye düşündük. Birlikte, ‘Lokumpare’ projemizi ortaya çıkardık. Çarşımıza çok yakıştığını düşünüyoruz. Bugün bizlere destek vererek buraya kadar gelen herkese şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “İnegöl’ümüzün önemli bir konumundayız. Burası iki kapılı diye hitap edilen, zaman zaman kuyumcular çarşısı dediğimiz, İshakpaşa Dediğimiz, yine Beylik Hanı dediğimiz merkezi bir nokta. Tabi şehrimiz gerçekten geçmiş gücü ile yaklaşık 5 bin yıllık bir tarihe uzanması ile önemli bir merkez. Bu şehirde bizden önce birçok insan yaşadı. Kökleri olan bir şehir. Mayasında ticaret olan bir şehir İnegöl. Çünkü müteşebbis ruha sahip arkadaşlarımız var. Bugün olduğu gibi. Şehrimizin pek çok değeri var ancak artık bunun yanı sıra insanı da koyuyorum. İnegöl’ün o girişimci insanı da bana göre bir marka değerdir. Artık bir helva hikayemiz var. Bugüne kadar vardı ama bu jenerasyon helvanın da İnegöl’den çıktığını ve İnegöl için de çok kıymetli bir varlık olduğunu yaşatarak bize gösteriler” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ve duaların ardından işyerinin kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Açılışa özel ikramlar yapıldı.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25