www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mezit Mahallesi Futbol Sahasına Kavuşuyor

Mezit Mahallesi Futbol Sahasına Kavuşuyor

İnegöl Belediyesi, Mezit Mahallesinde futbol sahası yapımına başladı. Bölgede ayrıca parke taş uygulaması ve yeni yapılan camiyle ilgili de çalışmalar sürüyor.

Şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, özellikle kırsal mahallelerde yaz aylarını dolu dolu geçirdi. Mezit Mahallesinde bölge gençlerinin heyecanla beklediği futbol sahası için çalışmalar başladı. Bu çalışmayla birlikte bölgede 2 farklı alanda daha uygulamalar yapıldı. Alt yapısı tamamlanan bir sokakta parke taşı uygulaması hayata tamamlanırken, yeni yapılan caminin temel hafriyatı için de çalışma başlatıldı.

800 M2 PARKE TAŞI DÖŞENDİ

Belediye Başkan Yardımcıları Rıdvan Kocaağa ve Fevzi Dülger, Mezit Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeler sırasında açıklama yapan Fevzi Dülger, ?Burada üç ayrı çalışma başlatıldı. Bölgedeki çalışmamız; Parke Taş Kaplama, cami hafriyatı çalışması ve futbol sahası yapımından oluşuyor. Muhtarlık talebiyle altyapısı tamamlanmış alanda parke taşı uygulaması başlattık. 1 sokakta parke taşı kaplaması tamamlandı. Bozuk olan zemin kazılıp dolgu malzemesiyle sağlamlaştırıldı. Toplamda 800 m2 parke taşı döşendi.

YENİ CAMİ İNŞAATINDA HAFRİYAT ÇALIŞMASI YAPILDI

?Ayrıca Mahallemizde yeni yapılan caminin temel hafriyatı için de ayrı bir çalışma yürütüldü. 4 iş makinası ile 3 gün süren bir çalışma yapıldı.?

FUTBOL SAHASININ TESVİYESİ TAMAMLANDI

?Futbol sahasında ise tesviye çalışmaları tamamlandı. Projeye göre ihtiyaç olan bölgelere iş makinaları ile toprak dolgusu yapılmaktadır. Çalışmaların yaklaşık maliyeti 50 bin TL´dir. Ben bu vesileyle mahalle sakinlerimize yapılan hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29