www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MHP’den destek ziyareti

MHP’den destek ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun ve yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerinde ziyaret ederek, şampiyonluk yolunda destek verdiler.

Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, şunları söyledi. “Öncelikle zor bir dönemde başarılı işlere imza atan başta kulüp başkanımız Münür Kanar olmak üzere yönetim kurulu üyelerini, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Play-Off maçlarının sonucunda ilçemize şampiyon olarak dönecekler. Buna inancımız tam ve bu manada destek ziyaretinde bulunmak istedik. Bizler elimizden geldiği kadar hem maddi hem de manevi olarak sizlerin yanınızda ve destekçiniz. Bizleri ağırladığınız için sizlere tekrar teşekkür eder şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.”

Kulüp Başkanı Münür Kanar ise “Ziyaretini ve desteğiniz bizleri son derece memnun etti. Sizin dediğiniz gibi zor bir dönemde göreve geldik ve çok şükür anlımızın akıyla bu işin üstesinden geldik. Daha öncede kulübümüz zor durumdayken göreve geldik ve yine başarılı olduk. Maddi olarak yaşadığımız sıkıntıları kapı kapı gezip maske satarak çözmeye çalışıyoruz. Bu manada destek beklediğimizi özellikle belirtmek istiyorum. İnegölspor’umuz şampiyonluk yoluna çıktı ve sağ olsun birkaç kurum ve firma haricinde destek veren olmadı. Bize destek veren kurum ve firmalarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yolunda herkesin elini taşın altına sokmasını bekliyoruz. Ziyaretiniz için sizlere tekrar çok teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01