MİNİKLERDEN GERİ DÖNÜŞÜM DEFİLESİ

MİNİKLERDEN GERİ DÖNÜŞÜM DEFİLESİ

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu anasınıfı öğrencileri tarafından geçtiğimiz Perşembe günü İnegöl AVM´de ?Geri Dönüşüm Kostümleri Defilesi? düzenlendi.

Saat 18.00´da İnegöl AVM Meydanı´nda düzenlenen programBelediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Güven, Eğitim-Bir-Sen İnegöl Şubesi Başkanı Sinan Aktaş, okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler ve çok sayıda veli katılım gösterdi.

Program birinci sınıf öğrencilerinin müzikli dans gösterileri ile başladı. Öğrencilerin defilesi görsel bir şölen havasında geçti. Geri dönüşümün önemine dikkat çeken kıyafetler izleyenler tarafından büyük bir beğeni topladı.

GERİ DÖNÜŞÜM BİLİNCİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Nazım Adal, ?Bilim, teknik ve sanayinin çok gelişti fakat bu gelişimin olumlu ve olumsuz yönleri var. Olumsuzluklar da özellikle biz insanların ihmallerinden kaynaklanıyor.Hatta doğal çevremizin hoyratça kullanılıyor. Bundan dolayı okulumuzdaki eğitim sürecinde bu konulara geniş yer verdik. ?Beslenme Dostu Okul´, ?Beyaz Bayrak´ gibi projelerin yanı sıra atık yağ, kullanılmış pil, tasarruf ve geri dönüşüm toplama kampanyaları etkin bir şekilde işlendi ve bu konuda çalışmalar yapıldı. Bugünkü defilemizi de çevremizdeki kullanılmayan geri dönüşüm malzemelerinden ne kadar güzel ürünler çıktığını göstermek maksadıyla yapıyoruz? dedi.

Program misafirler tarafından ilgiyle izlendikten sonra son olarak yine anasınıfında yıl içinde yapılan ?Baba Bana Kitap Okur Musun?? yarışmasında ilk 3´e giren öğrencilerin babalarına plaket takdim edildi. Diğer tüm velilere ise katılım belgeleri takdim edilerek program sonlandırıldı.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00