www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mobilyaspor´dan Taban´a Ziyaret

Mobilyaspor´dan Taban´a Ziyaret

Bu sezon yeni kurulan Mobilyaspor´da Başkan Fatih Pal ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alper Taban´ı makamında ziyaret etti.

Bu sezon ilk kez yeşil hasalarla buluşacak olan İnegöl Mobilyaspor, protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban´ı makamında ziyaret etti.

 

GENÇLERİ SPORLA BÜTÜNLEŞTİRECEĞİZ

Ziyarette ilk olarak konuşan Mobilyaspor Başkanı Fatih Pal, "Mobilyaspor olarak yeni bir oluşumun içindeyiz. Arkadaşlarımız mobilya sektöründen ve çarşı esnaflarından oluşuyor. İlk olarak 2. Amatör Küme´de bir başlangıç yapacağız. Bu işe Şekerspor´u satın alarak başladık. Lige katılmayan bir takımdı. En azından biz aktif hale getirelim dedik. İnegöl mobilyasının bir markası olarak bize bir desteği olsun istedik. Böyle bir oluşum başladı. Gençlerimizi nasıl kötü alışkanlıklardan uzak tutarız, altyapılarımızı oluşturarak sporun içine katarız diye düşündük. Sporun içinden geliyoruz. O nedenle gençlerimizi sporla bütünleştirelim istedik. İsmi İnegöl Mobilyaspor yapınca destekler arttı ve açıkçası ilgi de çekti. O yüzden inşallah güzel bir yola başladık. İnşallah güzel bir şekilde de ilerleriz" dedi.

 

TABAN´DAN TEBRİK

Belediye Başkanı Alper Taban ise, "İnegöl´ümüzde faaliyete geçen, yeni kurulan kulübümüzün başkan ve yöneticileri ile bir araya gelmiş bulunuyoruz. Tabi ki İnegöl´ümüzde spor denilince akla ilk gelen futboldur. Futbol ile ilgili de tüm alanlarda takımlarımız var. İnegöl bu konuda çok mahir olduğunu düşünüyorum. Çünkü genç bir nüfusa sahip bir İnegöl var. Sayın başkanımızın da ifade ettiği gibi hayat boşluk kabul etmiyor ve gençlerimizin daha doğru alanlarda yer alması hem onların faydasına hem de bulundukları yere değer katacakları için faydalı bir şey olduğunu düşünüyorum. Ben kendilerini cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Çünkü yöneticilik, sorumluluk almaktır. Tabi bu yükü hep birlikte paylaşıyor olmak çok güzel? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25