www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

MODEF EKPO KAPILARINI AÇTI

MODEF EKPO KAPILARINI AÇTI

MODEF Fuarcılık tarafından bu yıl 44’üncüsü düzenlenen Uluslararası mobilya ve dekorasyon fuarı Modef EXPO düzenlenen törenle açıldı.

MODEF Fuar alanında düzenlenen organizasyonun açılışına Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Ticaret Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, STK temsilcileri ve iş adamları katıldı.

TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALDIK

Fuar organizasyonunun açılış konuşmasını yapan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Sağlık sorunlarının içerisinde hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz. Sağlık kurallarına uyarak programlarımızı uygulamaya çalışıyoruz. Sağlık birinci önceliğimiz ama bunun yanında ekonomik hayatımız da devam ediyor. 44. Uluslararası İnegöl Mobilya fuarımızı da sağlık ve hijyen kurallarına uyarak gerçekleştirdik, tüm tedbirlerimizi aldık. Tüm vatandaşlarımızı bireysel tedbirleri almaya davet ediyorum. Biz organizasyon olarak tüm tedbirleri aldık, bireysel tedbirleri de alırsak sorunsuz bir fuar geçirebileceğiz. Tüm yöneticilerimize, STK temsilcilerimize, davetlilerimize teşekkür ediyor, fuarımızın başta İnegöl Mobilya sektörü olmak üzere şehrimize, Bursa’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

İNEGÖL ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban konuşmasında, “44’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz fuarımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Sizleri ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. İnegöl üretmeye devam ediyor. Bugün de bundan sonrası için de en güzel ürünleri, üretimleri, ihracatları ortaya koyarak her zaman kendinden söz ettirmeye devam edecek. Salgın dolayısıyla tedbirler içerisinde fuarımızı gerçekleştiriyoruz. Güzel hazırlıklar yapıldı. Mobilyacılarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bugüne kadar ortaya koydukları ürünlerle, vizyonla, görselle, ürettikleri katma değerli ürünlerle şehrimizin bugüne gelmesine katkı sağladılar. Başta mobilya STK’larımıza, yöneticilerimize, paydaşlara, çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İnegöl bundan sonra da daha güzelleri ortaya koymak üzere çalışmaya devam edecektir. Ülkemizin ve dünyanın mobilyada başkenti olmak için çalışmalarını sürdürecektir” dedi.

DÜNYA ZOR SÜREÇTEN GEÇİYOR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Hem ülke hem de dünya olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Buna rağmen mobilyacı kardeşlerimizin gayretlerine şahitlik ediyoruz. Ortaya koydukları fuardan dolayı tüm sektör temsilcilerimizi, paydaşları tebrik ediyorum. Hayat hepimiz için devam ediyor. Süreç dolayısıyla bazı tedbirler var olsa da herkes yaşadığı mekanları değiştirmek için bir gayret içerisinde. Haziran’da başlayan hareketlilik sektöre olumlu etki yaptı. Her ne kadar durağan bir süreç geçilse de bu fuar İnegöl açısından ciddi bir artı oluşturacaktır. Kurucusu ve bir dönem yöneticisi olduğum bu organizasyon faaliyetlerini devam ettiriyor. Fuar alanına bakınca eski hali aklıma geliyor. Bu, Hikmet Şahin başkanımızın ufkudur, vizyonudur. Fuar alanımız yetmediği için portatif alan da oluşturuluyor. Yaşanan bu sıkıntılara rağmen Türkiye dimdik ayakta ve Türkiye’nin adının geçmediği hiçbir ortam görülmüyor. Bölgede yapılan bu hesapta Türkiye kesinlikle milletin mezesi ya da menüsünde bir isim değil, oyun kuran bir ülke konumundadır. Bu inanç ve heyecanla yolumuza devam edeceğiz, çok daha güzel işlerin ortaya çıktığını göreceğiz. Var olan sıkıntılar İtalya’da da Almanya’da da Fransa’da da Amerika’da da Japonya’da da var. Önemli olan bu birlik ve beraberliği devam ettirmektir. Bu işte emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah çok daha iyilerini hep beraber yapacağız. Tüm katılımcılarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.

İNEGÖL ÖRNEK ŞEHİR KONUMUNDA

Bursa Valisi Yakup Canbolat’ta konuşmasında, “Her yıl dış ticaret fazlası vererek diğer şehirler için model olan ilçemiz, 1,5 milyar dolar dış ticaret hacmi ile bu noktada örnek şehir konumundadır. Tüm olumsuzluklara rağmen İnegöl’de mobilya seyri güzelgidiyor. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ve İnegöl Belediyesi gayretleriyle düzenlenen MODEF Fuarları bereketi ile ülkemize gerekli katkıyı sunmaktadır. Binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyle hatırı sayılı işbirliklerine vesile oluyor. Alanın da satanın da memnun ayrıldığı fuarımızın sektörün tüm temsilcilerine hayırlı kazançlar getirmesini diliyorum. Pandemi sürecinde ülkemizin iyi bir sınav veriyor olması bu yılki fuara katılım noktasında sıkıntı olmadığını görüyoruz. Bu başarıda imzası olan ve bu yıl fuarımıza stant açan tüm firmalarımıza başarılar diliyorum. Fuarımızı ziyaret eden yerli ve yabancı tüm vatandaşlarımızın maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmelerini rica ediyorum.”ifadelerinde bulundu

Açılışın ardından protokol üyeleri mobilya stantlarını gezerek incelemelerde bulundu.

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29