www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Motosiklet denetimleri başladı

Motosiklet denetimleri başladı

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, havaların ısınmasıyla artan motosikletler için denetimlerine start verdi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Kasımefendi Caddesi üzerinde yapılan uygulamalarda, kurallara uymayan motosiklet sürücülerine ceza yağdı. Havaların ısınması ile piyasaya çıkarak yüksek ses çıkaran, hız yaparak trafiği tehlikeye düşüren motosiklet sürücüleri ile ilgili artan ihbarlar üzerine İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerine başladı. İlkbahar, yaz ve sonbahar aylarında İnegöl´ün vazgeçilmez ulaşım aracı olan motosikletlerin trafikte yer alması ile olası kazaların önüne geçebilmek, can ve mal kayıplarını önlemek için alarma geçen emniyet ekipleri, sürücülere yönelik kapsamlı uygulamalar yapıyor.

MOTOSİKLETLER İNCELENDİ

Gün içerisinde şehir merkezinde uygulamalar yapan İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, denetimlerde motosikletleri en ince ayrıntısına kadar inceliyor.

 

TRAFİKTEN MEN

Ehliyetten, sürücünün kaskına kadar kontrol eden trafik ekipleri, ehliyetsiz, ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan motosikletleri trafikten men ediyor. Ekipler, özellikle meydana gelebilecek kazalara yönelik motosikletler üzerinde titizlikle çalışan, son günlerde ciddi oranda artış gösteren motosiklet hırsızlığının da önüne geçmeyi hedefliyor. Evrakları eksik olan motosikletler trafikten men edilirken, ehliyetsiz sürücüler hakkında da gerekli cezai işlem uygulanıyor.

 

CEZA YAĞDI

Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ve Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda polisten motosikletleri ile kaçan sürücüler de ekipler tarafından alınan önlemlerde yakalandılar. Ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan muayenesi yapılmamış motosikletler trafikten men edilirken, motosiklet sürücülerine yetersiz ehliyet ve kurallara uymadıkları gerekçesiyle cezai işlem uygulandı.

 

Uygulamaların devam edeceği öğrenildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19