www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Müftülükten Engellilere Ziyaret

Müftülükten Engellilere Ziyaret

İlçe Müftülüğü, Engelliler Haftası münasebetiyle okul, rehabilitasyon merkezi ve Kur´an kursu ziyaretlerinde bulunarak dini ve moral değerleri anlattılar.

İnegöl Müftülüğü, Engelliler Haftası münasebetiyle İlçe Müftüsü Kazım Güzel´in rehberliğinde, İlçe Vaizesi Rukiye Narman ve Orhaniye Kız Kur´an Kursu öğreticisi Bahriye Ögcem´in katılımıyla Nene Hatun Engelliler Okulu, İş Eğitim Engelli Okulu, Yenice Rehabilitasyon Merkezi ve Ömer Osman Çağlayan Okulunu ziyaret etti.

HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ

Ziyaretlerde dini ve moral değerler anlatıldı. İlçe Müftüsü Kazım Güzel ziyaret esnasında yaptığı konuşmalarında; ?Aslında her birimiz birer engelli adayıyız. Toplumda 10 milyon engelli kardeşimiz var. Bu nedenle bizler Diyanet ve Müftülük camiası olarak camilerimizi ve Kur´an kurslarımızı engelli kardeşlerimizin istifade etmesi için çalışıyoruz. İbadet mahallerindeki tüm engelleri engelli kardeşlerimiz için kaldırmaya çalışıyoruz. En önemlisi de dini ve moral değerlerle sizleri ve tüm engelli kardeşlerimizi de onore etmeye çalışıyoruz? dedi. 

Ziyaret esnasında idareci, öğretmen ve öğrencilerle hasbihal edildi. Ayrıca sınıflar gezilerek öğrencilere hediyeler verildi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00