www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Nakliye sorununa çözüm

Nakliye sorununa çözüm

İnegöl´de kurulan Murat Transporter taşımacılık şirketi, İnegöl´den Avrupa´ya ürün göndermekte zorluk çeken mobilyacıların nakliye sorununu çözüyor.

İnegöl Mobilyacılarının en büyük problemi olan Avrupa ülkelerine ürün gönderme sorunu tarih oluyor. Murat Transporter şirketi kurucusu Turgut Kani, mobilyacıların nakliye sorununu kökten çözeceklerini söyledi.

 

MÜŞTERİNİN KAPISINA KADAR GÖTÜRECEĞİZ

Yıllardır mutfak sektöründe başta Fransa ve Avrupa ülkeleriyle çalıştığımızdan dolayı nakliye ve taşımacılık bölümü açmak zorunda kaldıklarını söyleyen Turgut Kani, ?Murat Transport adı altında kurduğumuz şirketimiz ile İnegöl´de ki ve Avrupa´da ki firmaların ithalat ve ihracatlarını yapacağız. Avrupa´dan İnegöl´e gelen müşterilerimiz rahatlıkla ürünlerini alacak ve bizde ürünü müşterinin kapısına kadar götüreceğiz.

 

1 TAKIM KOLTUĞU BİLE GÖTÜRÜYORUZ

İnegöl´den Avrupa´ya olan nakliye problemini bu yolla çözmüş bulunuyoruz. İnegöllü mobilyacılar artık gönül rahatlığı ile nakliye problemi olmadan ürünlerini Avrupa´nın birçok ülkesine bizim aracılığımız ile gönderebilirler. 1 takım koltuğu bile götürüyoruz. Ürünü bize teslim etmesi ve müşterinin iletişim numarasını bize vermesi yeterli olacak. Gümrük işleri de dahil olmak üzere tüm süreci biz takip edeceğiz. Mobilya sektörü ile alakalı tüm ihtiyaçları karşılayacağız. İnegöl esnafına ve İnegöl mobilyacısına profesyonel bir şekilde hizmet vereceğiz ve İnegöl kazanacak.

 

10 GÜNDE TESLİM EDİYORUZ

Murat Transporter Facebook sayfamızdan gerekli bilgilere ulaşabilirler. Müşterilerimiz ürün takibinide rahatlıkla yapabilirler. Avrupa ülkelerine en geç 10 gün içerisinde ürünü teslim ediyoruz. TIR girişinin yasak olduğu bölgelerde ise depolarımıza getirilen ürünleri müşteriler rahatlıkla alabilecekler.? Dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25