www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

NİKAHSIZ BÜTÜN SEVİYELİ İLİŞKİLER VE FIRTINALI AŞKLAR ZİNADIR

NİKAHSIZ BÜTÜN SEVİYELİ İLİŞKİLER VE FIRTINALI AŞKLAR ZİNADIR

İslam,toplumun ,ailenin ve hayatın selameti için nikahsız olan bütün ilişkileri haram kılıp, men etmiştir.İslamın aksine bir hayat tarzını toplumda yaymaya çalışan kesimler ise nikahsız ilişkileri normal ,gerekli ve güzel olarak gösterip adını seviyeli

Ahlaki, namus, şeref, haysiyet, onur ve itibar gibi insanı değerlerini yitirmiş kesimlerin ahlaklı onurlu namuslu şerefli kesimleri kendilerine benzetmek adına savunup görsel yayınlarıyla ve görsel araçlarıyla yaymaya çalıştığı gayri meşru ilişkilerin hapsi dinen haramdır. Büyük günahlardandır. İnsanı helak edecek bir illettir. Bir çok toplumun helakına sebep olan günahları normal bir hayat tarzı gibi göstermeye çalışan medyanın bu ifsat ve bozma faaliyetleri yüzünden toplumda gayri meşru ilişkilerin, flörtün, zinanın, fuhuşun artığı gözlemlenmektedir.

Bilinç altına ünlü denilen ahlaki değerleri iflas etmiş ve insan taklidi yapanların eliyle yerleştirilmeye çalışılan bu lanetlik ilişkiler ;Allah katında çirkin müstekreh adi ve alçak bir fiil ve hareket eylemleridir.Bedenini istediği gibi istediğine verme isyanıdır.Allahın beden üzerindeki tasarruf hakkını hayatı üzerindeki tasarruf hakkını yok saymaktır.Hayatı bedeni azalarını adi alçak sufli işlerde istihdam etmektir.

Seviye ve fırtınalı denilen bütün ünlü aşkları zina, fuhuş ve pisliklerdir.Aile yapısını bozmaya, nikah yolunu kapamaya, fuhuş yoluna açmaya çalışmaktır.Seviye aşklar fırtınalı aşklar ahlaktan, insanlıktan, edepten, namustan, şereften soyutlanmış insanların içerisine düştüğü bir sukuttur.Namuslu ailelere, topluma, ahlaklı kesimlere empoze edilmeye çalışılan bu ilişkiler insanın cevherini, değerini, hayvandan aşağı düşüren bir eylemdir.Seviyeli ölçülü fırtınalı güzel bir ilişki diye sunulan ilişkiler nikah dışı, evlilik dışı, gayri meşru bir yoldur.İslamın yedi büyük günah saydığı zinadır.İnsanı helak eden bir fiildir ve ahlaksızlıktır.

Sıradan normal basit gerekliymiş gibi sunulan bu seviyeli denilen ilişkiler seviyesiz zina,sınırsız isyan,ahlaksız fuhuş,hayvanca bir hareket ve akılsız bir isyan halidir.Milyonlarca insanı, masumları bozmak, onların ahlaklarına kendilerine benzetmek adına yapılan işlerdir.Toplumda gayri meşru ilişkilerin artması ve gayri meşru veletlerin artması nikahsızlığın rağbet bulup genişlemesi için yapılan kasıtlı yayınlardır.

Bu yayınların neticesini liselerde, üniversitelerde, işyerlerinde ,sokaklarda ,parklarda yapılan zinaları ,fuhuşları ve pislikleri rahatlıkla herkes görüp okuyabilir.Bu ünlü kıyımcılar yüzünden şerefsizliğin, namussuzluğun, ahlaksızlığın, zinanın, fuhuşun, gayrimeşru ilişkilerin korkunç bir boyuta ulaşıp aile kavramını yıkıp boşanmaları ihanetlerin arttığını herkes istatistiklere ve haberlere bakıp kavrabilir.

İslam’da seviyeli aşk evlilik ile başlar. İslam’da seviyeli ilişki nikah ölçüleri dairesinde olur. İslamiyet’te seviye ilişki Allahın koyduğu kanunlar çerçevesinde olur. İslam’ın seviyeli ilişkisi sünnete uygun olur. İslam’da sevgi kutsal olduğu için alçakça uçkurlara düşmesin diye kayıt altına alınır. İslam’da seviyeli olan muhabbetler ilişkiler sevgiler garanti altına alınıp. Temiz, güzel, nezih, kalması sağlanır. İslam’da beden bedeni veren zatın istediği yolda ve izniyle kullanır. İslamiyet’te beden sahibi bedeninin Allahın razı olduğu izin verdiği yollarda kullanır.İslamiyet’te nefsani arzular şehevi duygular ve hisler fıtri şeriat olan evlilik ile nikah ile giderilmeye çalışılır.İslamiyet’te açık açık günah işleyenlere fasık hain denilir.Toplumda bunların yaşaması engellenir.Bu tür ahlaksızlığı yayanlar men edilip hayatın dışına atılır.Başkalarını bozmasın aileyi toplumu yıkmasınlar diye yaptırım uygulanır. (Ne acayip Bir şey Biz bunları baş tacı etmişiz.)

İslamiyet kadının ve erkeğin nikahsız olarak bir günah işleseler bile bu günahı gizlemelerini ister.Bu ünlü ahlaksızlar gibi ifşa edilmesini istemez.Günahın açığa vurdurulmasını istemez ve bu açığa çıkınca cezalandırır.Günah ve haramların teşhir edilmesine ve yayılmasına engel olur.Bu ölçüsüz sınırsız hareketleri zehir gibi görür.İllet hastalık olarak görür men eder.

Şu bir gerçektir ki,film dizi sanat sinema magazin adı altında ağızları açarak bu tür zina haberlerini izleyenler, bu tür haberlere bakanlar, bu tür yayınları merak edenler bir zaman sonra baktığı beğendiği kadınları arzular ister onlarla hayali zina eder.Kendisi o yollara süluk eder.Kadınlar erkekler gençler bu yayınların bilinç altına koyduğu düşünceler yüzünden zamanla namus şeref anlayışı genişler bu işlere normal sıradan bakmaya başlar.Toplumda hayasızlığın flörtlerin yayılması zinaların fuhuşun yayılması buna delildir.Toplumun bu yayınları izleye izleye sokaklarda zina eden, el ele gezen, öpüşen, çıplak dolaşan, fuhuş yapanlara ses çıkarmaması ve normal karşılaması delildir. Kızının, çocuğunun, eşinin rahatlığına göz yuması bozulmuşluğun kokuşmuşluğun eseridir.

Ahlaksız medyanın normal, mübah, güzel, hoş seviyeli gösterdiği bu tür ilişkilerin hepsi dinimiz de zinadır, fuhuştur, haramdır, günahtır, zararlıdır, pistir, çirkindir. Bu çirkinlikleri kendi aklına, eşinin kalbine, çocuğunu fikrine sokmak istemeyen insanlar aldığı gazetelere okuduğu dergilere, baktığı kanallara, dikkat etmesi gerekir. Yoksa bir zaman sonra namus namussuzluğa, şeref haysiyetsizliğe, ahlak ahlaksızlığa, iffet iffetsizliğe, edep edepsizliğe, iman imansızlığa dönecektir. Bir zaman gelecek insan eşinin, kızının, yaptığı ahlaksızlıkları normal görecektir. Akrabalarına karşı lakayt kalacak ve onların yapacakları anormal halleri normal görecektir.

Hayatlarımızı zehirleyen, ahlakları bozan, dinleri ifsat eden, namus kavramlarını mahveden, aile bütünlüğünü bozan değerleri dejenere eden yayınları, seyirleri, haberleri ve görüntüler ve yaşamları imanlı, ahlaklı ve insaflı insanlar izlemez. Çoluk ve çocuğuna izlettirmez. Onların zihinlerinin kirlenmesine engel olur. Üniversitelerde zinanın, fuhuşun, flörtün bu kadar yaygın olması ve her kızın bir erkek arkadaşı olması nikahsız ilişkilerin nasıl yayıldığını ve geldiği noktayı gösteriyor. Hayatından yüzlerce erkek geçen sanatçıları seven benimseyen ve takip edenler bir zaman sonra hayran oldukları insanlara benzemesi kaçınılmazdır. Onları taklit emesi kaçınılmazdır. Onların ahlakı ile ahlaklanması kaçınılmazdır.

Bu kaçınılmaz hallerden kaçınmak için nefretlik insanlara sevgi ile,ibretik insanlara hayranlık ile,acınacak haldeki insanlara muhabbet ile,rezil haldeki olanlara heyecanla bakmamak gerekir ki, ta Allah katında rezil, zelil, adi, alçak mertebeye düşüp değerler,şerefler,imanlar ve ahlaklar ve haysiyetler yıkılmasın ve çiğnenmesin.

İnanan bir insan insanlığın değerini anlayan ve yaratılışın kıymetini ve hakikatini anlayan insaflı ahlaklı vicdanlı insanlar bilir ki.Kalbimiz layık olanı sevmek içindir. Aklımız hak edeni sevmek içindir. Hislerimiz ve duygularımız kıymetli olanı sevmek içi vardır.Kalp ,akıl, fikir, muhabbet, sevgi değersiz,adi ve rezil insanlara feda edilsin diye verilmemiştir.Allahın men ettiği, red ettiği, yasak ettiği, haram kıldığı şeyleri ,fiilleri,ve eylemleri hareketleri normal ,sıradan, basit gibi yaşayanlar ve benimseyen insanları sevenler,taklit edenler ve sevenler o insanların onların düştüğü isyanlara, dalaletlere ,pisliklere,ahlaksızlıklara ve çirkefliklere ve günahlara batmış, bulanmış, düşmüş olurlar. Kişi sevdiği ile beraber olur. Hadisi gereği kimleri seveceğimize dikkat edelim..



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25