www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

OPSPLAYKİDS İNEGÖL AVM´DE

OPSPLAYKİDS İNEGÖL AVM´DE

İnegöl´ün eğlence, yaşam ve alışveriş merkezi olan İnegöl AVM, bir Türkiye markasını daha bünyesine aldı. Çocukların eğlence merkezi haline gelecek olan OpsPlaykids, düzenlenen törenle resmi açılışını gerçekleştirdi.

 

İnegöl AVM´ye gelen ebeveynlerin çocuklarını gönül rahatlığıyla teslim ederek alışveriş ve ihtiyaçlarını giderebilecekleri bir merkez olan OpsPlaykids, dün İnegöl AVM 2. Katında hizmete girdi. Düzenlenen açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İnegöl HEM Müdürü Burhanettin Özdemir ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

BURSA´DA İLK

Açılış esnasında bir konuşma yapan firma yetkilisi Buğra Erbey, ?Burada olmaktan son derece mutluyuz. Firma olarak ilk defa bir ilçeye şube açtık. Hem konsept oyun alanımızla hem de pistimizle beraber İnegöllü misafirlere keyifli dakikalar yaşatacağız. Herkesi burada görmekten mutluluk duyarız. İnegöl ve Bursa bölgesinde şuan tek. Gelen misafirlerimizin çocuklarını emanet edebilecekleri bir sistemimiz var. Bir yandan da doğum günü partilerini konsept şekilde kutlayabilirler. Firma olarak Türkiye´nin birçok noktasında faaliyet gösteriyoruz. İnegöl´ü de bu bölgeler arasına kattığımız için çok mutluyuz. Oyun alanı içerisindeki görevli arkadaşlarımız çocuk gelişim mezunu arkadaşlardır. Mağaza müdürümüz de bu konuda pedagojik formasyon almış birisidir. Onların nezaretinde çalışmaya devam edecekler. Emanet sisteme dayalı çalıştığımız için personelimizin eğitimi ve çocuklarla münasebeti çok önemliydi. Bu yüzden personelimizi ince eleyip sık dokuyor ve uzman arkadaşlarla çalışmaya özen gösteriyoruz? dedi.

 

FARKINDALIK EĞİTİMİ AÇISINDAN ÇOK FAYDALI

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise, ?Bugün yine İnegöl AVM merkezimizde yeni bir işyerinin açılışı için bir araya geldik. Çocuklarımız için çok önemli bir yer olduğunu düşündüğüm OpsPlaykids firmasının açılışındayız. Zincir bir firma? Ulusalda da markaları olan bir firma. Her zaman için önemli fırsatlar olduğunu düşünüyorum. Firmamız da çocuklarımız ile ilgili ihtiyaç olan bir noktayı tespit etmiş. Aileler buraya alışveriş yapmak için geliyorlar ve alışverişlerini yaparken de çocuklarını rahat rahat teslim edebilecekleri bir ortam hazırlanmış. Aileler buraya gelerek çocuklarını bırakacaklar ve sonrasında dışarıda rahat rahat gezerek ihtiyaçlarını giderebilecekler. Burası çocuklar için güvenli bir ortam ama aynı zamanda eğitim için hazırlanmış oyun gruplarının olması da bence önemli bir konu. Çocuklarımızın küçük yaşlarda farkındalık eğitimleri alması noktasında da faydalı olacaktır. Şehrimiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Yeni yeni firmalar kuruluyor. Öncelikle işletmecilerimize firmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sonrasında da buradan istifade edecek İnegöl halkına hayırlar getirmesini diliyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29