PARTİLERLE DEĞİL, ÜLKELERLE YARIŞIYORUZ

PARTİLERLE DEĞİL, ÜLKELERLE YARIŞIYORUZ

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Nihat Nasır, Biz CHP'yle, MHP'yle, HDP'yle mücadele etmiyoruz. Onlarla yarışmıyoruz. Biz Almanya'yla, İngiltere'yle, Amerika'yla, İsrail'le yarışıyoruz” dedi.

 

7 Haziran Genel seçimleri öncesi ziyaretlerini sürdüren AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Nihat Nasır, dün İnegöl'de Mahmudiye Mahallesi 7. ve 8. Sokak üzerinde bulunan mobilyacı esnafını ve çalışanlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

KRİTİK BİR DÖNEMEÇTEYİZ

Ziyaretler esnasında bir konuşma yapan AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Nihat Nasır, Yaklaşık 17 gündür sahadayız. AK Parti olarak bütün partilerden önce araziye çıktık. Tek tek ilçelerimizi geziyoruz. Bugün İnegöl'ümüzdeyiz. İnegöl'ün AK Partiye desteğini en üst düzeyde verdiğini yakından biliyoruz. Bugün hem STK'ları hem de esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Seçim çalışmalarına hızla devam edecek. Bu seçimin partimiz açısından önemi olduğu kadar aslında Türkiye açısından büyük bir önemi var. Kritik bir dönemeçteyiz. Bu dönemecin sadece AK Parti'nin iktidarının devamı, Türkiye'nin istikrarıyla alakalı ehemmiyeti var. Bölgemizin hatta dünyanın önemli dengelerinin belirlenmesinde bu seçimin önemi var. Dolayısıyla biz parti olarak seçim çalışmalarımızı bu bilinçle yürütüyoruz. Olabildiğince en yüksek oy oranına ulaşmak istiyoruz” dedi.

BİZ PARTİLERLE DEĞİL ÜLKELERLE YARIŞIYORUZ

Rakip diye belirledikleri partilerle bir mücadelelerinin olmadığını belirten Nasır, Biz CHP'yle, MHP'yle, HDP'yle mücadele etmiyoruz. Onlarla yarışmıyoruz. Biz Almanya'yla, İngiltere'yle, Amerika'yla, İsrail'le yarışıyoruz. Bizi mevcut şartlar o noktaya itiyor. Bu da seçimi hakikaten olağan dışı bir noktaya taşımış. Bizim açımızdan en mühim göstergesi sonuç olarak anayasayı değiştirecek çoğunluğa ulaşmamız olacak. Bunun için minimum 330. Bu anayasayı referanduma götürecek sayıdır. Yeter miktar 367. Son nihai nokta olarak da Cumhurbaşkanımızın belirlediği 400 hedefi ana merkezde duruyor” şeklinde konuştu.

İSLAM MİLLETLERİNİN UMUDU OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

HDP'nin barajı aşmayacağına adım gibi eminim” diyerek sözlerini sürdüren Nasır, Dolayısıyla Allah'ın izniyle 330'un çok üstünde bir sayıya ulaşacağız. Fakat bunun için halkımızın bahsettiğim ciddi meseleyi aynı ciddiyetle dikkate alması, asla rehavete kapılmaması, partililerimizin dikkat etmesi gerekiyor. Terimizin son damlasına, son güne, son saate kadar büyük bir gayretle çalışmamız gerektiğini ifade etmek istiyorum. İnşallah biz bu seçimlerin sonunda bahsettiğim şer güçleri yenerek hem İslam milletlerinin umudu olmaya devam edeceğiz hem dünyadaki mazlum milletlerin umudu olmaya devam edeceğiz hem de Türkiye'nin maddi ve manevi anlamdaki kalkınmasının önündeki engelleri kaldıracağız. Çünkü süreç bizi o noktaya taşıyor” ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07