www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Poşete alternatif çanta

Poşete alternatif çanta

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulunda?Sıfır Atık? projesi kapsamında ?Minik Yüreklerden Örnek Çanta ? sloganıyla poşet kullanımının sonlandırılması konulu sergi düzenlendi.

Program saat 14:00´de başta İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, şube müdürleri Orhan Çelik, Halil İbrahim Zengin, Özel Büro Sorumlusu Ömer Kaban, okul müdürleri ve misafirlerin katılımıyla gerçekleşti.

?Minik Yüreklerden Örnek Çanta ? sloganıyla poşet kullanımının sonlandırılması konulu sergi de okul öncesi öğrencilerinin, öğretmenleri ve velilerinin tasarım ve destekleri ile değişik renk,malzeme ve modelde tasarlanıp yapılmış,  poşet kullanımına alternatif sırt çantaları sergilendi. Sırt çantaları misafirler tarafından oldukça beğenildi.  

Okul öncesi öğretmeni Merve Aydın tarafından poşet kullanımının zararları hakkında sunum yapıldı.

Program sonunda  İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ve diğer misafirler sergiyi gezdiler.  Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, ?Geleceğimiz olan bu yavrularımız doğaya saygılı, çevreyi koruyan bilinçli bir nesil olarak büyüyorlar. Bu bilincin oluşmasındaki en önemli faktör öğretmenlerimizdir. Sonrasında bu imkanı sağlayan bu projeleri hayata geçiren okul idarecilerimizdir. Bu çalışmadan gurur duydum. İlçemizdeki tüm okullarımızda bu çalışmalar başlamıştı. Bugün sadece bu okullarımızdan birisi olan İnegöl Ticaret Sanayi İlkokulundaki çalışmayı gördük. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 

 



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02