www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

RASİM ÖZDENÖREN İNEGÖLLÜLERLE BULUŞTU

RASİM ÖZDENÖREN İNEGÖLLÜLERLE BULUŞTU

Türk öykü yazarlarının önemli isimlerinden olan Rasim Özdenören, İnegöl Belediyesi 4. Kitap Günleri Fuarı kapsamında bugün İnegöl’e geldi.

Türk öykü yazarlarının önemli isimlerinden olan hikaye ve deneme yazarı Rasim Özdenören, İnegöl Belediyesi 4. Kitap Günleri Fuarı kapsamında düzenlenen söyleşi ve imza töreni için bugün İnegöl’deydi. Fuar alanında bulunan söyleşi salonunda hayranlarıyla buluşan Özdenören’in programına ilgi yoğun oldu.

 

Belediye Başkanı Alper Taban’ın da beraberindeki Başkan Yardımcılarıyla birlikte katıldığı imza ve söyleşi programında, Rasim Özdenören bir dönem TRT’de yayınlanan “Yedi Güzel Adam” dizisinde hayatları anlatılan Kahramanmaraşlı 7 şair ve yazarı anlattı. Özdenören, “Ömürleri boyunca aralarında muhteşem bir dayanışma sergilediler. Birbirimize hiç yüksek sesle konuştuğumuzu hatırlamam. Aralarında bir kıskançlık da oluşmasına müsaade etmediler” dedi. Özdenören, kimi zaman duygulandıran ve kimi zaman güldüren çocukluk anılarını da burada İnegöllülerle paylaştı.

 

Söyleşi sonunda Başkan Alper Taban da sahneye davet edildi. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan Taban, “Rasim Özdenören hocamıza çok teşekkür ediyorum bizleri kırmayarak burada oldukları için. Siz değerli öğrenci kardeşlerimize ve vatandaşlarımıza da bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyorum. Kitap Günleri boyunca farklı yazarlarımızla sizleri buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşma sonrası Özdenören’e İnegöl’ü simgeleyen çini hediye eden Başkan Taban, ayrıca yazara kitap imzalatmayı da ihmal etmedi.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29