www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sağlıkçıların sorunları çözülmeli

Sağlıkçıların sorunları çözülmeli

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle İnegöl Devlet Hastanesini ziyaret eden Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, hükümetin nankörlük etmemesi ve sağlık çalışanlarının sorunlarını çözmesi gerektiğini söyledi.

‘Memleket Meselesi’ etkinliği kapsamında İnegöl’deki gençlerle buluşan Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdülkadir Karaduman, program öncesinde İnegöl Devlet Hastanesini ziyaret etti.  Karaduman’a ziyaret esnasında İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Orhan Bektaş eşlik etti.

14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle sağlık çalışanlarına karanfil dağıtarak baklava ikram eden Karaduman, sağlıkçıların sorunlarını dinleyerek, sorunların mecliste ve meclis dışında takipçisi olacağını belirtti. Karaduman, “Hükümet sağlık çalışanlarının sorunlarını duymak ve görmek istemiyor. Nankörlük etmemeli gereğini yerine getirmeli” dedi.

SAĞLIKÇILARIMIZ İÇİN YOĞUN BİR GAYRET İÇERİSİNDEYİZ

 Ziyaret sonrasında açıklama yapan Vekil Karaduman şu ifadeleri kullandı;  “Olağanüstü dönemlerden geçtik. Bu dönem de sağlık çalışanlarımızı doğrudan etkiledi. Pandemi sürecinde en büyük gayreti sağlıkçılarımız göstererek büyük fedakârlıklar yaptılar. Bu vesileyle bizler de Saadet Partisi olarak, sağlık çalışanlarımızın yaşadığı sorunları hem mecliste hem de meclis dışında yoğun bir çalışmayla gündeme getiriyoruz. Özlük haklarının iyileştirilmesi, çalışma şartlarının iyileştirilmesi adına yoğun bir gayret içerisindeyiz. Bugün de bir takım çalışmalar nedeniyle İnegöl’ümüzdeyiz. 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik. Bu olağanüstü süreçte en azından bir moral ve destek olmak için bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. “

HÜKÜMET NANKÖRLÜK ETMEMELİ SORUNLARI ÇÖZMELİ

“Yaşadığımız bu olumsuz süreçlerin içerisinde maalesef hükümetin bu sorunu görmek istemediği, problemleri duymak istemediği görülüyor. 36 saate varan nöbet sonrasında evine giderken kaza yapıp hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızın ülkemizde gündem olması bizleri üzüyor ve sorunların boyutlarını ortaya koyuyor. Burada hükümete düşen insanlarımızı karşısına almak, sağlıkçılarımızın emeklerini hiçe saymak ve nankörlük etmek değil bu talepleri dinlemek ve gereğini yerine getirmek olmalı. Biz özellikle sağlıkçılarımızın taleplerinin yerine getirilmesi adına konunun sonuna kadar takipçisi olacağız.”



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00