www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sağlıkta Yıpranma Meclise Geliyor

Sağlıkta Yıpranma Meclise Geliyor

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, sağlıkta yıpranma konusunun en kısa zamanda meclise geleceği konusunda müjdeler aldıklarını ifade etti.

Sağlıkta yıpranma başta olmak üzere benzeri konularla alakalı da mücadele ettiklerini söyleyen Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, "Tabi sağlıkta dönüşüm olurken, sağlık çalışanların mağduriyeti de söz konusu. Sağlıkta şiddetten bahsediyoruz. Bazı yetkili ve ilgililerle yaptığımız görüşmelerde yıpranma payının en kısa zamanda Meclise geleceğini bekliyoruz. Bu konuda ümidimiz tamdır. Sağlıkta dönüşümle sağlık çalışanlarının da memnuniyetinin arttırılması, dönüştürülmesi gerekiyor. Bu anlamda özellikle yıpranma payı ile alakalı daha önce yaptığımız çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Bu ve benzeri mücadeleleri sürdürürken çözüm odaklı bir sendika anlayışıyla hareket ediyoruz" dedi.

SORUNLARIN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUZ

Tek meselelerinin bunlar olmadığını ifade eden Aydın, ?Biz Sağlık-Sen ailesi olarak ülkesini, milletini seven sendikayız. Bu ülkeye hizmet edenlerin yanında olmaktan gurur duyan bir sendikayız. Bu millete karşı duranların da karşısında dik bir şekilde sözünü esirgemeyen, söyleyen bir sendikayız. Sağlık çalışanlarının hak etmiş olduğu yıpranma payının verilmesi noktasında son noktanın yakında konulacağına inanıyoruz. Sağlıkta yıpranma payının hakkaniyetli bir şekilde bütün sağlık çalışanlarını kapsayacak, içi boşaltılmış değil, dolu bir şekilde, verilmesi noktasında takibimizi de yapacağız.İnşallah başta yıpranma payı olmak üzere, adaletsiz döner sermaye sisteminin düzeltilmesi, ek ödemelerin emekliliğe yansıması ve sağlıkta şiddetin ortadan kaldırılması için faaliyetlerimizi sürdüreceğiz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25