www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SANAT ATÖLYESİ´NDE SERTİFİKA HEYECANI

SANAT ATÖLYESİ´NDE SERTİFİKA HEYECANI

İnegöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 15 tatil boyunca düzenlenen Sanat Atölyesi etkinliğine katılan 120 çocuk sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

 

İnegöl Belediyesi´nin 15 tatilde çocukların daha verimli bir tatil geçirebilmesi için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 25 Ocak tarihinde başlattığı Sanat Atölyesi etkinliği, bugün sona erdi. Haftada 2 grup, 2 haftada toplamda 4 grup olmak üzere 120 öğrencinin katıldığı sanat atölyesi etkinliğine katılan çocuklar, bugün Gençlik Merkezinde düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

 

DAHA FAZLA ÖNEMSİYORUZ

Sertifika törenine katılan İnegöl Belediye Başkan Vekili Alper Taban, İnegöl Belediyesi olarak kültür sanat ve sosyal etkinlikler anlamındaki etkinliklere artık çok daha fazla önem verdiklerini söyledi. Sanat atölyesinin 4 yıldır devam eden bir etkinlik olduğuna da vurgu yapan Alper Taban, ?Bunu biz tek başına da yapmıyoruz. Bize destek veren Minik Ayaklar Anaokulu ve Kız Meslek Lisesinden değerli hocamız Fatma Hanım bizlere eğitim anlamında destek veriyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.

 

ÇOCUKLARIMIZIN İYİ YETİŞMESİNİ İSTİYORUZ

Bu etkinliklerde elde etmek istedikleri bazı gayeler olduğuna da değinen Taban, ?Biz çocuklarımızın iyi yetişmesini istiyoruz. Muhakkak herkes kendi ölçeğinde okullara gönderiyor, eğitim almasını sağlıyor. Biz de İnegöl Belediyesi olarak çocuklarımızı kendi çocuklarımız gibi seviyor ve benimsiyoruz. Onlar bizim için değerli. Gelecekte onlar bu görevleri alıp yapacaklar. Bu sebeple onların hem kişisel anlamdaki becerilerini geliştirmek, hayal dünyalarını genişletmek bizim de görevimiz. Artık çocuklarımızla ilgili her türlü etkinliği yapıyoruz. Bu etkinliklerimiz artarak devam edecek? şeklinde konuştu

 

Konuşmanın ardından sanat atölyesi etkinliğine katılan 120 çocuk, sertifikalarını aldı. Sertifika töreni pasta kesimi ve ikramıyla son buldu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71