www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Seçim anketinde şok sonuçlar!

Seçim anketinde şok sonuçlar!

Yorum Medya bünyesinde yayın yapan www.haberyorumgazetesi.com haber sitesinde dün başlayan, “BUGÜN SEÇİM OLSA OYUNUZU HANGİ PARTİYE VERİRSİNİZ” başlıklı anlette partilerin yarışı kıyasıya sürüyor.

YORUM Medya bünyesinde yayınlanan Haber Yorum Gazetesi’nin internet sitesi üzerinden başlatılan sçeim anketinin ilk günü AK Parti ve DEVA Partisi’nin yarışına sahne oldu.

Yaklaşık 2 bin 500 oyun ilk günde AK Parti ve DEVA Partisi’nin yarıştığı görüldü. Ana muhalefet partisi CHP’nin beklenenin çok altında oy aldığı ankette, MHP  ilk gün ciddi oy alan partilerden biri oldu.

Ankette DEVA Partisi’nden sonra en ciddi oy toplayan partiler Demokrat Parti ve Yeniden Refah Partisi oldu. Milli Görüş partilerden Saadet Partisi’nin gerilerde kaldığı ankette, İYİ Parti beklenenin altında kalırken,  AK Parti’den ayrılan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’ne ilk gün hiç oy çıkmadı.

Son günlerin gündemden düşmeyen siyasetçilerinden Ümit Özdağ’ın genel başkan olduğu Zafer Partisi’de ankette beklenenin üzerinde oy alan partilerden biri olurken, bir dönemin popüler isimi Mustafa Sarıgül’ün kurduğu Türkiye Değişim Partisi ise henüz oy alabilmiş değil.



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71