www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Seramik atölyesi hizmete açıldı

Seramik atölyesi hizmete açıldı

Önceki gün İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve İlçe halkının katılımlarıyla Açılışını Yapan Saturn Seramik Atölyesi ve Satış Swhowroomu İnegöllülerin Hizmetine girdi.

Cumartesi Öğlen Saatlerine Başkan Tabanın Katılımlarıyla Açılışını Yapan Saturn  Seramik Atölyesi İnegöl de bir ilki gerçekleştirerek seramik ten yapılan birbirinden güzel biblo vazo tepsi süs eşyaları ile İnegöllülerin hizmetine girdi.

Açılışta Konuşan Firma yetkilisi Zerrin Zeynep Baykul  ilklerin şehri olan güzel İnegölümüze bir ilk daha katmanın gururu ve onuru içindeyim , yıllardır özlemini çektiğim ve hayalini kurduğum hem Showrooom hem de atölyemi açmak bu güne nasip oldu beni yalnız bırakmadığınız için Başta Başkanımız Alper bey Olmak Üzere tüm misafirlerimize teşşekür eder Saygılarak Hoş geldiniz.dedi

Firma Sahibinin Konuşmalarının Ardından Konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban İnegöl Çok Güzel bir şehir her gün yeni kuruluşlar yeni firmaların açılışının yapıldığı sergi ve sanat atölyelerinin kurulduğu güzel bir ilçe Bu gün de burada inegölde daha önce olmayan bir atölyenin açılışını yapmak için toplandık.  Gerek Belediye Bünyesinde İNESMEK Kurslarımızda  Gerek Halk Eğitimimiz ce düzenlenen kurslarda el sanatlarına ilçe halkı olarak yoğun ilginin olduğunu biliyordum Zeynep Hanımın´da Daha önce bizim kurlarımızda Eğitimcilik Vazifesi Yapmış değerli öğretmenlerimizden biridir bu vesileyle kendisini tebrik eder hayırlı ve bereketli kazançlar diler Katılımız içinde Hem Kendi Hemde Zeynep Hanım adına Tekrardan Teşekkür ederim. Dedi.

Açılıştan sonra atölyeyi gezen başkan Alper Taban ve ilçe halkı Seramik ten yapılma eserlere hayran kaldılar.

 Gerek Aksesuar gerekse günlük kullanıma uygun olan seramik eserler ; Mobilyacıların standlarını süslemek gerek  hediyelik eşya olarak satın alabileceğiniz çok güzel eserlerden oluşuyor

Açılış ve kokteylin ardından kendisi hakkında bize bilgi veren firma sahibi şunları söyledi;

Zerrin Zeynep BAYKUL kimdir.

21.06.1989 tarihinde İnegöl´de doğdum  Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam  Ana Sanat dalından mezun oldum .2010 yılında özel sektörde çalışma hayatına başladım. 2013 yılında eğitimci olarak çalışma hayatına devam etmek istediğimi fark ederek Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi kapsamında Pedagojik Formasyon eğitimini tamamladım. İstanbul´da  karma sergilerde seramik eserleri sergilendim. 2014-15 yıllarında İnegöl´e dönüş yaptımİnegöl Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Kursaları bünyesinde seramik öğretmenliği 2015-16 yıllarında İnegöl Belediyesi Özel Eğitim İş Uygulama Okulunda iş uygulama öğretmenliği görevini üstlendim.Yeni arayışlar içinde 2016/17 tarinlerinde İstanbul´ da kuzeniyle birlikte okullarda yürüttükleri sanat ve bilim etkinlikleri organizasyon şirketini kurdum. 2018 yılında  hayalini kurduğum bu seramik atölyesi fikrini İnegöl´de Saturn Seramik olarak hayata geçirdim. Teşekkür ederim dedi.



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36