SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

İnegölspor hafta sonu oynayacağı Tepecik maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, Altay maçını geride bıraktıklarını, Tepecikspor karşısına galibiyet serisini sürdürmek için çıkacaklarını sö

 

Play-Off şansını sürdüren Bordo Beyazlılarda, Pazar günü oynanacak Tepecik mesaisi tüm hızıyla sürüyor. Tepecik maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu teknik heyetin işini zorlaştırırken, cezası sona eren Yılmaz Özeren görev verilmesi halinde bu hafta sahada olacak.

RAİF'TE UMUT GÖRÜNÜYOR

Yasin Görkem Arslan'ın ise cezalı duruma düştüğü İnegölspor'da sakatlığı atlatan Muharrem Efe takımla birlikte çalışmalara başladı. Tecrübeli oyuncunun maç gününe kadar hazır olması zor gözükürken, Raif Demir'den de iyi haberler geldi. Golcü futbolcunun 2-3 hafta içerisinde antrenmanlara başlayacağı öğrenildi.

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, Altay maçını geride bıraktıklarını, Tepecikspor karşısına galibiyet serisini sürdürmek için çıkacaklarını söyledi.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22