www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SEVGİ VE KARDEŞLİK FESTİVALİ

SEVGİ VE KARDEŞLİK FESTİVALİ

Alanyurt bölgesi ilkokulların ortaklaşa düzenledikleri 1. Sevgi ve Kardeşlik Festivali start aldı.

 

Alanyurt bölgesinde bulunan Akşemsettin İlkokulu, 75.Yıl İlkokulu, Fatih İlkokulu ve Alanyurt İlkokulu´nun ortaklaşa düzenledikleri 1. Sevgi ve Kardeşlik Festivali dün başladı.

Festivalin ilk gününde Alanyurt İlkokulu´nda 3 gün sürecek futbol karşılaşmalarının startı verildi. Bugün Fatih İlkokulu´nda satranç turnuvası, Çarşamba günü Akşemsettin İlkokulu´nda mendil kapmaca turnuvası, Perşembe günü de 75. yıl İlkokulu´nda kitap okuma yarışması düzenlenecek. Festivalin ödül töreni 2 Haziran Perşembe günü saat 15.00´da 75. yıl İlkokulu´nda gerçekleştirilecek.

Festivalin ilk gününe ev sahipliği yapan Alanyurt İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Yaşar Genç, bu festivali düzenlemekteki amaçlarının öğrenciler arasında dostluk ve kardeşlik bağlarının geliştirilmesi olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

ASLOLAN KAYNAŞMAYI SAĞLAMAK

75. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Altınoğlu ise aslolanın yarışmadan öteye birlikte kaynaşma ortamının sağlanması olduğunu belirtti.

AMACINA ULAŞACAK

Fatih İlköğretim Okulu Mustafa Kemal Deveci, Alanyurt bölgesinde böyle bir etkinliğin ilk defa gerçekleştiğini ve amacına ulaşacağından emin olduğunu ifade etti.

Akşemsettin İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Demir ise, eğitimin birincil amacı olan öğrenciyi toplumsallaştırmanın gerçekleşmesinin bu tip faaliyetlerle mümkün olduğunu ve bu festivalle öncelikli olarak bu amacı gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi.

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00