www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SICAK YUVAYA KAVUŞTULAR

SICAK YUVAYA KAVUŞTULAR

İlçe Kaymakamlığı ve İnegöl Belediyesi, sosyal medyada gündeme gelen ve yardıma muhtaç oldukları gözlenen yaşlı Sinan çifti için harekete geçerek ailenin yeni evine taşınmasına ve çeşitli gereksinimlerinin karşılanmasına vesile oldu.

Sinan ailesi, Hamidiye Mahallesi Kurtuluş Sokak´taki yeni evlerine taşındılar. Yeni evlerine taşınan yaşlı çift, mutlu olduklarını Kaymakamlık, Belediye ve AK Parti Kadın Kolları´na teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

YAŞIMIZDAN DOLAYI İŞ BULAMIYORUZ

Çok mutlu olduklarını belirten 75 yaşındaki Hamit Sinan,?Şimdiye kadar çok zahmet çektik. İşe girmeye çalışıyoruz, iş bulamıyoruz. Yaştan dolayı rahatsızlığımız var. Eskisi gibi iş yapamıyorum. Yaşımız 75. Belediyemizden, Kaymakamlığımızdan Allah razı olsun? dedi.

AK Parti Kadın Kolları´nın da desteğini aldıklarını belirten Sinan, ?Herkesten Allah razı olsun. Allah durumu kötü olan herkese yardım etsin? şeklinde konuştu.

ÇOK SIKINTI ÇEKTİK

Hamit Sinan´ın eşi Emine Sinan ise, ?Eski evimizde çok sıkıntılı zamanlar geçirdik. O evdeyken sürekli ağlıyordum. Ama şimdi ağlamıyorum. Komşularımız sürekli bizimle ilgileniyor. Allah ne muratları varsa versin. Allah Kaymakamımızdan, Belediyemizden razı olsun, onları kazadan beladan korusun?ifadelerini kullandı.

 

Yaşlı çift, yeni taşındıkları evinde halen daha çeşitli eksikliklerin bulunduğunu ve sağlık sıkıntısı çektikleri öğrenildi.



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36