www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Son Yolculuğuna Uğurlandı

Son Yolculuğuna Uğurlandı

İnegöl Devlet Hastanesinde görevliyken beyin kanaması nedeniyle yoğun bakım ünitesine yatan ve bir yıldır tedavi altında tutulan doktor Aliye Özlem Paşa hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz aylarda art arda hemşire ve temizlik görevlisi ölümlerinin ardından dün alınan ölüm haberi hastane personelini yasa boğdu.

Uzun yıllardır mesleğin içinde olan 49 yaşındaki Radyoloji Uzmanı Aliye Özlem Paşa, 2014 yılında atandığı İnegöl Devlet Hastanesi´nde yaklaşık 1,5 yıl çalıştıktan sonra beyin kanaması geçirdi. Tedavi altına alınan doktor,sağlık durumunun kötüye gitmesi sonucu yoğun bakım ünitesine alındı.

Bir yıldan bu yana yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren 2 çocuk annesi Doktor Aliye Özlem Paşa dün gece hayata gözlerini yumdu. Kötü haberi alan hastane personeli gözyaşlarına boğuldu.

Hayatını kaybeden doktor için hastanenin morgunda tören düzenlendi. Yapılan duanın ardından cenaze Bursa´ya gönderildi.Doktorun cenazesi Ulucami´de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından götürüldüğü mezarlıkta toprağa verildi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19