www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sorumluluğumun farkındayım

Sorumluluğumun farkındayım

CHP İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Bedirhan Üzülmez. “Sorumluluğumun farkındayım, kutsal bir göreve getirilmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum.”dedi.”dedi.

13 Ocak.2021 tarihinde gerçekleşen Bursa İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısında İnegöl Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Bedirhan Üzülmez, yaptığı yazılı açıklamasında,  “Şahsımı bu göreve layık gören İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Fatih Yalçın Yazıcı'ya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Başkanlığa ismimi uygun gören, İnegöl Gençlik Kolları üyesi arkadaşlarıma şükran borçluyum. Sorumluluğumun farkındayım, kutsal bir göreve getirilmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum.”dedi.

 

“İnegöl'de artık yeni bir başlangıç zamanı” diyen Üzülmez, “Bu yeni başlangıcı şu an tam anlamıyla hissediyor olamayız, yönetim kurulu üyelerimizi açıkladıktan sonra hepimiz, İnegöl için kalbimizde ki sevgiyi hissediyor olacağız. İnegöl Gençlik Kolları olarak, herkese bir güvencenin sözünü veriyoruz. Bu ilçede var olan, nefes alan her gencin hakkını savunmak, sorunlarına çözüm üretmek ve çözüm üretilmeyen sorunları görmezden gelenlere karşı siyasi ahlakımızı yitirmeden, düşüncelerimizden vazgeçmeyeceğimizin sözünü veriyoruz.İnegöl Gençlik Kolları adına yeni bir başkan ve yeni yönetim kurulu olabiliriz ama, temel amacımız partisi ve ilçesi için çalışan yapı olmamızdır. Bundan dolayı yeni bir dönem değil, yeni bir başlangıç zamanıdır. Artık siyaset dilinin değişmesinden yana olanlarız. Gelecek kaygısı içerisinde yaşayan her genç arkadaşımız, kutuplaştırıcı ve kalp kırıcı dilden bıkmış, bunalmıştır. Hoşgörünün, sevginin ve saygının hakim olduğu bir anlayış için emek vereceğiz. İnegöl'de yaşanan her haksızlığa, hukuksuzluğa ve adaletsizliğe karşı mücadele ederken; kişi veya kişilere değil, zihniyete karşı olacağız. İstiyoruz ki, bugün bizim gibi düşünmeyenler ile konuşalım, anlaşalım. Birbirimize görüşlerimizi dayatmak yerine İnegöl uğruna siyaseti toplumsal amaç aracı haline getirelim.Yönetim Kurulumuz oluşturulduktan sonra kamuoyu ile paylaşacağız. Bu süreçte bize destek verecek olan herkese şahsım ve İnegöl Gençlik Kolları adına teşekkür ediyorum. Sokaklarda ve meydanlarda, İnegöl'ün gençleri ile buluşma konusunda sabırsızlanıyorum. Yaşayacağımız süreç hayırlı ve uğurlu olsun, kimseye mahcup olmamak için gereken özveriyi göstereceğiz. İnegöl'e ve Bursa'ya sevgilerle. “

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25