www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Süleymaniye´ye Genç Muhtar Adayı

Süleymaniye´ye Genç Muhtar Adayı

Süleymaniye Mahallesinde ikamet eden 25 yaşındaki Serhat Öksüz 2019 yerel seçimleri öncesinde muhtar adaylığını açıkladı.

 

Türkiye´de ve İnegöl´de genç muhtar adaylarının dikkat çektiği yerel seçimler öncesinde bir genç muhtar adayı da İnegöl´ün merkez mahallesi Süleymaniye´den çıktı. Adaylığını açıklayan Serhat Öksüz yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ??1993 Ardahan merkez doğumluyum 1995 yılından itibaren İnegöl de yaşıyorum. Ortaokul mezunu olup Pastanede Pizza ustasıyım. Evli ve bir çocuk babasıyım. Mart 2008´den buyana Süleymaniye mahallesinde ikametgâh etmekteyim.

Sorunları Çözeceğim

Benim muhtar seçilmem durumunda yapacağım öncelikli hedeflerim var. Mahallemiz de bulunan yaşlı, bakıma muhtaç, ekonomik sıkıntı çeken aileleri tespit ederek gerekli mercilere ulaştırmak. Mahallemiz de bulunan çöp konteynırlarının daha düzenli ve hijyenik bir şekilde olmasını sağlamak. Mahallemiz de bulunan okul yöneticileri ile görüşüp durumu iyi olmayan öğrencilere destek olmak.  Mahallemiz de otopark ve park sorunlarını çözmek. Azalarımla birlikte uyumlu ve mahallemiz için çalışacağız. . Telefonlarımız 7/ 24 açık olacak herkesin sorunlarıyla ilgileneceğiz. Daha güzel, daha temiz bir Süleymaniye için daha nice vaatler için ben bu göreve talibim´´ diyerek sözlerini tamamladı.



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02