www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

SÜPER AMATÖRE ÇIKMAK İSTİYORUZ

SÜPER AMATÖRE ÇIKMAK İSTİYORUZ

Berabere ayrıldıkları İsmetiye Gençlikspor maçının ardından açıklamada bulunan Akhisar Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Dinçer, kalan maçları kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Bursa 1.Amatör küme 5.Grupta mücadele eden İnegöl Akhisarspor, hafta sonu Kurtuluş sahasında oynadıkları İsmetiye Gençlikspor ile 0-0 berabere kaldı.  

Karşılaşmayı  değerlendiren Akhisar Demirspor teknik direktörü Mustafa Dinçer ?Bizden 1 puan fazla toplayarak grup lideri olan İsmetiyespor´u evimizde ağırladık. Her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıktık. Mücadele gücü yüksek, gerçekten üst düzey kalitede bir maç oynandı. Her iki ekipte maç boyunca bir an olsun oyun disiplininden kopmadı. Bu yüzden çok fazla gol pozisyonu olmadı. Buna rağmen ilk yarıda Bilal ve Ramazan, ikinci yarının sonlarında Halil İbrahim ile çok net pozisyonlardan yararlanamadık. Rakibimiz bir serbest vuruştan bir de uzaktan attığı bir şutla tehlikeli olmaya çalıştı. Bunun dışında pozisyon vermedik. Bu maçta, geçen hafta sakatlanarak sezonu kapatan Yalçın Keskin´in yokluğunu fazlasıyla hissettik. Kendisine tekrar geçmiş olsun diyorum ve en kısa zamanda futbola dönmesini temenni ediyorum. Artık son 6 maçımız kaldı. Bu maçları kazanıp, ilk ikide yer alarak süper amatöre çıkmayı çok istiyoruz.? Dedi.

Haber ve Fotoğraf: M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29