TARIK MAYHOŞ TRANSFERİNE ESKİŞEHİR ENGELİ

TARIK MAYHOŞ TRANSFERİNE ESKİŞEHİR ENGELİ

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, bordo beyazlı temsilcimizin devre arası transfer gündemi ile ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Güldüren, Eskişehirspor’dan kiralanmak istenen Tarık Mayhoş transferinde kırmızı-siyahlı ekibin

Bordo beyazlı temsilcimiz İnegölspor’da Teknik Direktör İsmail Güldüren, İnegölspor’un devre arası transfer gündemi ile ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Tarık Mayhoş transferinde bazı sorunların meydana geldiğini belirten İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, “Transferde bir aksama olacak gibi. Eskişehirspor Kulübü ilk başta bizden para istemediklerini söylediler fakat şimdi 1 buçuk yıllık kiralama bedeli istiyorlar. Yönetim de bununla alakalı sıkıntılı. Ayın 2’sine kadar bu problem çözülmez ise transfer gerçekleşmeyecek” dedi.

ORTASAHAYA 3 TAKVİYE

Birçok futbolcu ile görüştüklerini belirten Teknik Direktör Güldüren, “Görüştüğümüz futbolculardan hangisi bizi tercih ederse veya hangisinin parası uygun olursa onları kadromuza katacağız. 1 tane saha kenarı 2 tane de ortasaha olmak üzere 3 tane daha futbolcu alacağız” şeklinde konuştu.

İKİZLERDEN AYRILIK SİNYALİ

Gökhan Arslan’ın kiralık olarak gönderileceğini belirten İsmail Güldüren, “Soner ve İlker bugün kulübe gelerek Başkanımız İlhan Korkmaz ile görüşmüşler ve sürekli oynayacakları bir yere gitmek istediklerini belirtmişler. İlker ve Soner benim takımda kalmasını çok istediğim oyunculardır. Fakat bu yönetimin tasarrufudur. Ama ikisi de benim özellikle kalmasını istediğim oyunculardır” açıklamalarında bulundu. Teknik Direktör İsmail Güldüren ayrıca İnegölspor’un 02-12 Ocak tarihleri arasında Manavgat Solaklı’da kampa gireceğini sözlerine ekledi.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24