www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?TÜRKİYE CUMHURİYETİ´Nİ BÖLDÜRMEYECEĞİZ?

?TÜRKİYE CUMHURİYETİ´Nİ BÖLDÜRMEYECEĞİZ?

CHP İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ?Dünden Bugüne Atatürkçülük? panelinde konuşan CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, ?Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin laik, üniter, bölünmez bütünlüğü içerisindeki hukuk sistemini başkanlık sistemi ile yıkt

 

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl Gençlik Kolları, geçtiğimiz Perşembe akşamı Sani Konukoğlu Konferans Salonu´nda ?Dünden Bugüne Atatürkçülük? başlıklı bir panel düzenledi.Panele CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ve yönetim kurulu üyeleri ile teşkilat mensupları, ADD İlçe Başkanı Ali Darıcı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

YILMADAN, BIKMADAN MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ

?Cumhuriyetin ve Atatürk´ün askerleri hoş geldiniz? diyerek konuşmasına başlayan CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, ?1923´te Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Türkiye Cumhuriyeti´nde bugün CHP ve Atatürkçüler üzerinden algı yönetimi yapılmaktadır. Mustafa Kemal Atatürk´ün ne bir portresi ne bir rozeti hiçbir CHP´li tarafından indirilmemiştir, indirilmeyecektir. Bizler dedelerimizden, ninelerimizden Kurtuluş Savaşı destanını dinledik. Dediler ki; 30 Ağustos Zafer günü Mustafa Kemal Atatürk Afyonkarahisar´a atıyla girdiğinde atının nallarına paspas olmak istedik. Bizler böyle bir neslin çocuklarıyız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin laik, üniter, bölünmez bütünlüğü içerisindeki hukuk sistemini başkanlık sistemi ile yıktırmayacağız, Türkiye Cumhuriyetini böldürmeyeceğiz. Geçtiğimiz günlerde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte İnegöl´ü ve İnegöl´ün sorunlarını konuştuk. Türkiye Cumhuriyeti üzerindeki algı yönetimini konuştuk. Havuz medyasının bizler üzerinde oynadığı oyunları konuştuk. Yılmayacağız. Burada gencecik, pırıl pırıl insanlar var. Böyle konferanslarla, panellerle Atatürkçü Düşünce Derneği´nin değerli panelistleriyle insanlara Mustafa Kemal Atatürk´ün büyük önderliğini, büyük askeri dehasını, büyük devlet adamlığını yılmadan, bıkmadan anlatmaya devam edeceğiz. Böyle bir konferansa Bursa´dan katılan değerli dostlarımıza bizlere vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyoruz. İnegöl zor bir yer. İnegöl CHP için 40 yıldır zor bir yer oldu. 60 günde çok şeyi değiştirdik. Önümüzde daha çok uzun bir zaman var. 22 ayın sonunda bu salonun dolup taşacağı, insanları almayacağı konferanslar düzenleyeceğiz. Panele katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum? dedi.

 

Büyükışıklar´ın konuşmasının ardından kürsüye gelen ADD Genel Sekreteri Öner Tanık ile CHP İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı ve CHP Gençlik Kolları eski Genel Başkan Yardımcısı T. Devrim Ercan, gerçekleştirecekleri sunumlar ile tarih içerisinde süregelen Atatürkçülük kavramı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundular.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01