TÜRKİYE SİZLERLE BİRLİKTE BÜYÜYECEK

TÜRKİYE SİZLERLE BİRLİKTE BÜYÜYECEK

3 farklı okula ziyaret gerçekleştirerek, öğrenciler ile bir araya gelen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Kendinize büyük hedefler koyun, yılmayın, çalışın mutlaka hedeflerinize ulaşacaksınız. Çalışmak her şeyin başı, derslerinizi ihmal e

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, beraberindekiler ile birlikte dün Cerrah İlköğretim Okulu, İstaş Kentaş İlköğretim Okulu ve 100. Yıl İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, öğrenciler ile bir araya geldi. Ziyaretlerde AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in girişimleri ile Cerrah İlköğretim Okulu’na kazandırılan çok amaçlı salonun açılışı yapılırken, İstaş Kentaş Kentaş İlköğretim Okulu’na açılan fen laboratuarı gezilerek, incelendi.

Okulumuz önemli değişimler yaşadı

Cerrah İlköğretim Okulu’na kazandırılan çok amaçlı salonun açılış töreninde konuşan Cerrah ilköğretim Okulu Müdürü Şenol Şahin, Okulda öğrenci kalitesinin arttığına dikkat çekerek, çok amaçlı salonun okula kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Şenol Şahin ayrıca, 2010 Ekim ve 2011 Şubat ayları arasında okulda önemli değişimler yaşandığını sözlerine ekledi.

Sigara içmeyin

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise Hayatında sigara kullanmadığını dile getiren öğrencilere sigara kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, sigaranın zararları hakkında konuştu.

Türkiye sizlerle birlikte büyüyecek

Konuşmasının devamında öğrencilere çeşitli uyarılarda bulunan Hüseyin Şahin, “Çocuklar kendinize büyük hedefler koyun, yılmayın, çalışın mutlaka hedeflerinize ulaşacaksınız.  Çalışmak her şeyin başı, derslerinizi ihmal etmeyin. Çünkü Türkiye sizlerle birlikte büyüyecek.” diye konuştu. 

Şahin, deney yaptı

Cerrah İlköğretim Okulu’nda düzenlenen program öğrencilerin AK Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin’e çiçek takdim etmesi ve şiirlerin okunması ile sona erdi. Programın ardından İstaş Kentaş İlköğretim Okulu’nda yeni açılan fen laboratuarı incelendi. İncelemeler sırasında öğrenciler ile bir araya gelen Hüseyin Şahin, öğrenciler ile sohbet ederek, birlikte deney yaptı.

Verilen söz yerine getirildi

Okulun geçen yıl yeni binada eğitim öğretim yılına başladığını aktaran İstaş Kentaş İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Erdoğan, “Başkanımız Alinur Aktaş’ın katkıları ile okulumuzun bahçesini ve genel eksikleri giderdik. Daha sonra okulumuzun laboratuar ihtiyacı vardı. İlköğretim Haftasında okulumuzda düzenlenen törende okulumuzun laboratuar eksiğini Bursa Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’e bildirdik. Vekilimizde bu konu hakkında bize söz verdi. Bugün o sözün yerine geldiği gün. Laboratuarın okulumuza kazandırılmasında emeği geçen Milletvekilimize okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.  

 

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, laboratuarın okula hayırlı olmasını dilediler. Heyet daha sonra 100. Yıl ilköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘En Kaliteli Okul’ yarışmasında başarılı olan okul idarecilerini tebrik etti.

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07