www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

U11 Ligi´nde Gazipaşaspor Rüzgârı

U11 Ligi´nde Gazipaşaspor Rüzgârı

Geçtiğimiz hafta ve bu hafta oynanan U11 ligi müsabakalarında Gazipaşaspor oynadığı tüm maçları kazanarak ligin ilk devresini lider bitirdi.

Geçtiğimiz gün İnegöl Sanayi Sahasında Gençlergücüspor´u 5-1 yenerek adını haftaya lider olarak yazdıran Gazipaşaspor U11 takımı göz kamaştırmaya devam ediyor.

 ?Temel hedefimiz?

İlk devrenin değerlendirmesini yapan Nafi Bilaloğlu, ?Kulübümüzün kuruluş nedeni; tamamen futbolu yorumlayan, düşünerek oynayan, oyunun içinde bulunan, spor kurallarını öğrenebilen, dürüst, kişilikli, karakterli çocuklar yetiştirmek temel hedefimiz. Aşağı yukarı 5 yıl önce kurulmuş bir kulübüz. Daha önce okulları taradık, taramalar neticesinde oluşturmuş olduğumuz yaş gurupları; 7 Yaşından başlayıp 16 yaşına kadar her yaş grup kategorisinde ekibimiz var. Bu sene Bursa amatör kulüpleri U-11 ve U-12 ligi düzenledi. Sporcularımız ilk defa U-11 liginde oynama fırsatı buldu. Şu anda yapmış olduğumuz tüm maçları kazandılar. Saha içerisinde çok üst seviyelerde görmediğimiz güzellikte gol pozisyonları üreten bir takım, mücadeleci bir takım, artı bir tarafı da çok sayıda solak oyuncunun olması belki takımlarda nadir olan bir durum, yedi sekiz tane solak oyuncumuz var. Futbol oyununa estetik açıdan çok güzellikler katıyor. Dediğim gibi şu anda onların futbolcu olma şansları yok, ama oynadıkları her maç onlara tecrübe kazandırıyor? dedi

Temel Hedefimiz İyi Oyuncular Yetiştirmek

; ?Temel hedefimiz iyi oyuncular yetiştirmek, bu anlamda da kulüp olarak hedeflerimize ulaşmış olduğumuza inanıyoruz. Sürekli olarak profesyonel kulüplere oyuncu veriyoruz, Beşiktaş´ta, Galatasaray´da, Bursaspor´da altıya yakın oyuncumuz var. İnegölspor´da 14-15 oyuncumuz var. Amatör kulüplere de çok sayıda oyuncu veriyoruz?

?Çalışacağız, Çalışacağız?

 En son Gençlergücüspor ile yaptıkları maçla alakalı değerlendirmelerde bulunan tecrübeli teknik direktör, ?Gençlergücüspor maçında çok etkili oynadığımızı söyleyemem. Diğer oynadığımız müsabakalar takım bütünlüğü açısından daha güzeldi. İlk yarı biraz durgundu, tabi bunda da okullar arası spor festivalinin çok büyük etkisi var. Çocuklar hafta içi çok fazla müsabaka oynuyorlar. İki saat aralıklı top oynayan çocuklar var, onlar ister istemez müsabaka temposunu etkiliyor ama sonradan ikinci yarı gollerde daha farklı da olabilirdi ama uyun mantalitesi anlamında ben diğer oynadıkları müsabakalardaki enerjiyi göremedim, beni tatmin etmedi. Biz istiyoruz ki her maç çok tempolu, çok planlı oynasınlar ama bunlar oluyor. Hedefimiz ligi lider olarak bitirmek bunu da başaracak durumdayız, eksiklerimizi çalışacağız çalışacağız, gittiği yere kadar yani 16 yaşına kadar bu çocukları çok iyi yerlere getirmeye çalışacağız.? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71