UEDAŞ 3 KAT BÜYÜYECEK

UEDAŞ 3 KAT BÜYÜYECEK

İnegöl UEDAŞ İşletme Müdürü Hasan Ali Yürük, 2016 yılı itibariyle bütçesel büyüklüklerini 3 katına çıkararak, planlanan yatırımları gerçekleştireceklerini söyledi.

 

İnegöl UEDAŞ´ın Yeni İşletme Müdürü Hasan Ali Yürük, protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

Hasan Ali Yürük´ün daha önce yaklaşık dört yıl UEDAŞ´ta İşletme Mühendisi olarak görev yaptığını ve İnegöl´ün elektrik alt yapısını bilen tecrübeli bir kişi olduğunu belirten Başkan Aktaş, Yürük´ün yapacağı çalışma ve organizasyonlar ile hızla büyüyen ve sanayileşen İnegöl´de elektrik sıkıntılarının minimum seviyeye inmesi adına önemli gayret ve destekleri olacağına inandığını belirtti.

 

DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEYİZ

?Şahsım ve kurum olarak kendilerine verebileceğimiz destek varsa bunu asla esirgemeyeceğimizi özellikle ifade ediyorum? diyen Aktaş; ?Biz çok değerli Müdürümüze bugüne kadar yapılan, sorunlu olarak karşımıza çıkan sıkıntılar ve problemlerle alakalı geniş bir açıklama yaptık. Başkan yardımcılarım ve ilgili daire müdürlerim de kendilerini bu konuyla alakalı bilgilendirecekler. Muhakkak kendisi genel merkezle irtibata geçip, bu manada İnegöl´e dair 2015 ve sonrasında neler yapılabilir noktasında planlamalarını yapacaklardır? dedi.

 

HAYIRLI OLSUN

Aktaş; ?Değerli Müdürümüze ve yönetici arkadaşlarımıza tekrar hoş geldiniz diyor ayrıca Hasan Ali Bey´e yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum? diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ 3 KATINA ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ

İnegöl UEDAŞ Müdürü Hasan Ali Yürük ise, Başkan Aktaş ile hem tanışmak hem de bilgi alışverişinde bulunmak için bu ziyareti gerçekleştirdiğini belirtti. Sahadaki dağıtım hizmetleri ile alakalı ciddi yatırımlara devam ettiklerini belirten Yürük; ?2016 yılı itibariyle bütçesel olarak büyüklüğümüzü yaklaşık 3 katına çıkarmak suretiyle burada planladığımız yatırımlarımızı gerçekleştirmiş olacağız. Merkezdeki hizmetlerimiz bir fiil devam ederken, kırsal mahallelerimize biraz daha fazla ağırlık vermek zorundayız. Geçen sene kışın olumsuz hava koşullarından dolayı yaşanan ciddi sıkıntıları bir kez daha yaşamamak adına geliştirdiğimiz birkaç projemiz var? şeklinde konuştu.

 

DİRSEK TEMASIMIZ VAR

Yürük; ?UEDAŞ İnegöl İşletmesinde İşletme Mühendisi olarak görev yaptığım için birçok yerde Belediye ile birlikte çözüm yolları oluşturduk. Dirsek temasıyla çalıştığımız bölgeler oldu. Bu konuda Başkanımıza daha önceki çalışmalarımızda her zaman yanımızda olduğundan ve önümüzdeki çalışmalarımızda da bizlere destek vereceğini belirttiğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz UEDAŞ olarak misyonu, vizyonu ve buna bağlı hedefleri olan bir kurumuz. Bu kurumunda İnegöl İşletmesi olarak ve bu işletmenin de müdürü olarak bayrağı devraldık. Hep daha iyiye gideceğimiz bu yolda kurumlar ile birlikte yürümek istiyoruz. UEDAŞ olarak önümüzdeki dönemde de kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sunabilmek için çalışmalarımızı bütün hızıyla sürdüreceğiz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07