www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Üzerine Kimyasal Madde Döküldü

Üzerine Kimyasal Madde Döküldü

Organize Sanayi Bölgesi´nde faaliyet gösteren bir fabrikada çalışan işçi, üzerine kimyasal madde dökülmesi sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza Organize Sanayi Bölgesi´nde meydana geldi. Havaalanı Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında çalışan 46 yaşındaki Mehmet Ö. fabrikada çalıştığı sırada içinde kimyasal madde olan kazanın kapağını açtı. Kazandaki tazyik nedeniyle üzerine bir anda kimyasal madde dökülen işçi yere yığıldı. Vücudunun tamamı yanan işçiye ilk müdahaleyi iş arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı´nda görevli sağlık ekipleri yaptı. 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılan yaralı işçi, burada yapılan ilk müdahalenin ardından İstanbul´da yanık ünitesi bulunan bir hastaneye sevk edildi.

Yaralı işçinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Öte yandan yaralanan işçinin Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatında yönetici olduğu öğrenildi.Kazanın haberini alan MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetimi hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldılar.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00