www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YENİCESPOR´DA İÇ TRANSFER

YENİCESPOR´DA İÇ TRANSFER

Süper Amatör Lig temsilcimiz Yenicespor, 2 sezondur başarılı şekilde Yenicespor forması giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Güzelvardar ile sözleşme yeniledi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Kani Kont,transfer çalışmalarında titiz davranıldığını söyledi. Kont,?2014/2015 sezonundan buyana kadromuzda yer alan ve aynı zamanda takım kaptanlığını yapan Furkan bu sezon da takıma faydalı olacağı kanısına vardığımız için kendisi ile sözleşme yeniledik.Yenicespor olarak tesislerimizde yeni sezon hazırlıkları kapsamında antrenmanlara başladık? dedi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

İmza sonrası açıklamalarda bulunan ortasaha oyuncusu Furkan Güzelvardarise; ?Yenicespor´da çok güzel 2 sene geçirdim. Takımda geçen sene kaptanlık yapmak nasip oldu. Bu sene hedeflimize ulaşmak için sahada var gücümle çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu güzel birlikteliğimizi şampiyonluk ile taçlandıracağız. Tüm Yenicespor taraftarını bu sene her sene olduğu gibi yanımızda görmek istiyoruz? şeklinde konuştu.

FURKAN GÜZELVARDAR KİMDİR

FurkanGüzelvardar, futbola Bursa Boscsporda başladı. Daha sonra Bursaspor´da amatör olarak oynadı. Oradan Gençlergücü´ne transfer ordu. 2014 yılında profesyonel oyuncu olarak Anadolu Üsküdarspor´da bir sezon forma giydi. 2014 yılında yeniden amatöre dönerek Yenicespor´a transfer oldu. 2 sezondur başarı ile Yenicespor formasını giyiyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00