www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YEREL KÜLTÜR´DEN İLK KONGRE

YEREL KÜLTÜR´DEN İLK KONGRE

İnegöl Yerel Kültür Derneği yönetimi, 10 Temmuz Pazar günü Sani Konukoğlu Konferans Salonu´nda düzenlenecek olan 1. Olağan Kongreye tüm ilçe halkını davet etti.

İnegöl Yerel Kültür Derneği, 10 Temmuz Pazar günü saat 15.00´da Sani Konukoğlu Konferans Salonu´nda 1. Olağan Kongresini gerçekleştirecek.

Tüm Türkiye´deki 6 milyon Manav,Yörük ve Muhacirleriilgilendiren bir kongre gerçekleştirileceği belirtilirken kongreye Sakarya, Düzce, Kocaeli, İzmit, Kandıra, İstanbul Avrupa yakası, Tuzla, Yenişehir, İznik, Bursa ve yörelerinden çok sayıda vatandaşın katılacağı ifade edildi.

DUAYENLERDEN TAM DESTEK

İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram´ın başkan adaylığında tek listeyle yapılacak olan kongrede, 30 kişilik yönetim ve 6 denetleme kurulu belirlenecek.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Nüfusu 300 bin olan İnegöl´ün büyük çoğunluğunu oluşturan Manav, Yörük ve Muhacirleri temsil ettiklerini belirten Başkan Adayı İbrahim Bayram, ?Sorumluluğumuz çok büyük, farkındayız. Ama Yerel Kültür tüm İnegöl halkını kapsayan bir dernek olma yolunda ayrıştırmadan yoluna devam edecek. Takdir edersiniz ki, çınar ağaçları tarihimizi yansıtmaktadır ve Allah´ın izniyle İnegöl çınarı denince ilk akla gelen Manavlar,Yörükler,Muhacirler kısacası İnegöl Yerel Kültür Derneği olacak? dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19