www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yolumuza Devam Edeceğiz

Yolumuza Devam Edeceğiz

Menemen Belediyespor karşısında alınan farklı mağlubiyeti değerlendiren İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, ?Kimsenin kaygı duymasına gerek yok. İnegölspor iyi yolda ve yoluna devam edecektir? dedi.

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, deplasmanda 5-1 mağlup oldukları Menemen Belediyespor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ANLAM VEREMEDİK

Konu ile ilgili konuşan Murat Yoldaş, ?Bizim için çok iyi başlayan ama sonuç olarak kötü biten bir maç oldu. 61 ve 71. dakikalarda yaşadığımız yani mental bir yorgunluk oldu. Zihinsel bir travma geçirdik. Onun sonucunda olan bir şey. Yani bu üzücü... Biranda oluverdi. Buna futbolcularımda bende bir anlam veremedik. Bunun nedenini tabii ki konuşacağız, ama sonuçta geride kalan bir maç. Tabii ki böyle olsun istemezdik ama üzerinde de çok durmaya gerek yok. Gerekli dersleri alacağız. Kupa maçı dâhil 10 günde oynayacağımız 4 maç var. Onlara odaklanmamız gerekiyor. Ben şanssız, talihsiz bir hafta geçirdik diye düşünüyorum. Geçmiş için yapılabilecek çok fazla bir şeyin olduğunu da düşünmüyorum. Üzüldük. Elimizde, avucumuzda olan bir 3 puan vardı. Daha doğrusu 61. dakikaya kadar iyi oynayarak elde ettiğimiz bir sonuç vardı ama böyle oldu. Yapacak bir şeyimiz yok. Burada herhangi bir şekilde tedirgin olunacak bir durum yok. Çünkü mücadele etmeden hiçbir sonuç almadan kötü oynayarak bir maç kaybetsek üzüntümüz çok daha fazla olacaktı.Bu büyük bir probleme işaret ederdi ama böyle bir şeyimiz yok. Sonuç olarak hiç kimsenin anlayamadığı, bütün Türkiye´nin bile anlamadığı bir atmosfer yaşadık. Her şeyin hayırlısı diyelim. Biz önümüze bakıyoruz. Yani biz iyi yoldayız. İnşallah daha iyide olacağız. Kimsenin kaygı duymasına gerek yok. İnegölspor yoluna devam edecektir? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01