www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yönetimin istifası bekleniyor

Yönetimin istifası bekleniyor

Haftalardır alınan kötü sonuçlara dün kendi sahasında lig sonuncusu Niğde Anadolu FK. mağlubiyetini de ekleyen bordo beyazlılarda, Başkan Kani Ademoğlu ve yönetimin istifası bekleniyor.

2. Lig Beyaz Grupta dün kendi sahasında lig sonuncusu Niğde Anadolu FK’yı ağırlayan İnegolspor, rakibine her iki yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu.

ACİL KONGREYE GİDİLMELİ

Lige Teknik Direktör Osman Özdemir ile başlayan ve aldığı kötü sonuçların ardından takımın başına Cüneyt Biçer’i getiren bordo beyazlı yönetim, kötü gidişatın önüne geçemeyince bu kez alt yapı hocası Özgür Şahin’e görev verdi. Devre arası takıma yapılan takviyelerinde işe yaramadığı bordo beyazlılarda haftalardır süren puan kayıplarının önüne bir türlü geçilemedi. Küme düşme potasındaki rakiplerinin sürekli puanlar kaybetmesiyle tehlikeli bölgenin bir üstünde bulunan bordo beyazlılarda artık tehlike çanları çalmaya başladı. Haftalardır galibiyet yüzü görmeyen İnegölspor, kendi sahasında ligin sonuncu sırasındaki Niğde Anadolu FK’ya da 2-0 mağlup oldu. Önümüzdeki haftalarda zorlu rakiplerle mücadele edecek olan bordo beyazlılara son Niğde mağlubiyeti sonrası güven kalmadı. Tüm şehrin desteğini arkasına almasına rağmen, istenilen başarıyı bir türlü yakalayamayan İnegölspor yönetiminin bu hafta içi olağan üstü kongre kararı alması bekleniyor.



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71