www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ziya Turan adaylığını açıkladı

Ziya Turan adaylığını açıkladı

Birçok sivil toplum örgütünde görev alarak İnegöl cemiyet hayatına katkılarda bulunan Ziya Turan, Mahmudiye Mahallesi Muhtarlığına aday olduğu açıkladı.

İnegöl Mahmudiye Mahallesi Muhtarı Raşit Alan’ın vefat etmesi nedeniyle 6 Haziran 2021 tarihinde muhtarlık seçimi yapılacak.

Merhum Raşit Alan’dan boşalan Mahmudiye Mahallesi Muhtarlığına İnegöl’ün yakından tanıdığı sevilen esnaflarından biri olan Ziya Turan aday olduğunu açıkladı.

42 yıldır Mahmudiye Mahallesi’nde ikamet ettiğini belirten Turan, geçmişte mahalleye sağlık ocağı park ve benzeri ihtiyaçların kazandırılmasında öncülük yaptığını belirterek, “İnegöl’de doğmuş büyümüş biri olarak 42 yıldır ikamet ettiğim mahalleme hizmet etmek istiyorum. İnegöl’de bir çok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak görev aldım ve bir çok hizmetin yapılmasında emeğim oldu. Mahmudiye halkını ve sorunlarını yakinen bilen biri olarak, bu sorunların çözümünde muhtarlık görevinde bir köprü olacağımı belirtmek isterim. 6 Haziran’da yapılacağı açıklanan muhtarlık seçimlerinde tüm Mahmudiyeli hemşerilerimizin, komşu dost ve yakınlarımın oylarına talibim.”dedi.

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25