www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ZÜBEYDE HANIM´DA YILSONU COŞKUSU

ZÜBEYDE HANIM´DA YILSONU COŞKUSU

Zübeyde Hanım Anaokulu´nda eğitim alan 230 öğrenci ve velilerinin katılımı ile gerçekleştirilen yılsonu gösterisi coşku dolu anlara sahne oldu.

Önceki akşam Kapalı Spor Salonu´nda gerçekleştirilen programa;Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin,İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican,Şube Müdürleri Mustafa Karaarslan,Orhan Çelik,Fuat Akaltun,İnegöl Belediyesi eski Başkanı Cemal Arık, okul müdürleri,STK temsilcileri ve veliler katılım gösterdiler.

3 ŞEYE SAHİP ÇIKIN

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Özer Yılmaz,?2015-2016 eğitimöğretim yılı sene sonu programımıza hoş geldiniz. Bu gecenin haklı gururunu yaşayan kalpleri heyecanla çarpan öğrencilerimizi tebrik ediyorum.Değerli velilerimiz, emanet olarak aldığımız kıymetli evlatlarımıza, bir ebeveyn gibi öğretmenlerim ve personellerimle hizmet ettik. Onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü yaşamayı seven, yaşatmayı görev bilen, sevgi dolu bireyler olarak, sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim ediyoruz. Öğrencilerimize ömürleri boyunca başarılar diler, onlara olan desteklerinizin devamını esirgemeyeceğinizi temenni ediyorum. Değerli mesai arkadaşlarım, bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk ve ilgi için sizlere teşekkür ediyorum.Sevgili öğrencilerim, Okula ilk başladığınız günden bugüne değin, eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız.Bugün bir dönemin sonunu yaşıyoruz. Biliniz ki her dönemin sonu, bir başka dönemin ilk basamağının başlangıcını oluşturmaktadır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizlerin gelecekte, bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır.Sizden şu 3 şeye sahip çıkmanızı istiyorum; sağlığınıza, mutluluğunuza ve ahlaklı başarıya. Hızla değişen bu dünyada değişimi kavrayınız. Kavrayınız ki muasır medeniyetler seviyesine bizleri taşıyınız. Sizlerden dürüst, adil iyi bir insan, toplumumuzun değerlerine ve tutumlarına bağlı olmanızı arzuluyorum. Bizlerin geleceği ve güvencesi sizlersiniz. İnanıyorum ki; umutlarımızı ve güvenimizi boşa çıkarmayacak ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız. Buna bütün kalplerimizle inanıyoruz.?

BESLENME DOSTU OKUL

?İnegöl Zübeyde Hanım Anaokulu ilçemizin en önemli eğitim kurumlarından birisidir. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının ortaklaşa düzenledikleri Beyaz Bayrak Projesinde 100 tam puan alan ilçemizin tek okulu olup aynı zamanda beslenme dostu okuldur.Toplumumuzun değerlerini kendimize hedef seçmiş, bununla ilgili birçok çalışma yapmış bulunmaktayız. Okulumuzda çocuk kulübü çalışmaları, aile eğitimi çalışmaları, değişik sosyal ve kültürel etkinlikler yapılmış, çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlanmaya çalışılmıştır. 2016-2017 eğitim öğretim yılı kayıt dönemi Haziran ayı içinde başlayacak olup, misafirlerimizin yakınlarına bu durumu iletmelerini, bizde kayıtlı olan çocuklarımızın kayıtlarını yenilemeleri gerektiğini belirtmek istiyorum. Bu gecenin bizlere yakışır, düzeyi yüksek mutlu bir gece olarak hepimizin anılarında yer almasını temenni ediyorum. Kıymetli vakitlerinizi ayırarak bu müstesna gecede bizleri yalnız bırakmadığınız ve onurlandırdığınız için sizlere, mesai arkadaşlarıma ve okul aile birliği yönetimine çok teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından okulun fiziksel ve manevi gelişimine katkıda bulunan İSKO A.Ş.´ye, İnegöl Belediyesieski Başkanı Cemal Arık´a,Tanrıkul İnşaatsahibi Gökhan Tanrıkul´a, İş Güvenliği Uzmanı Ali Aktaş´a, Psikiyatrist Dr. Işıl Ateş Çöl´e,Psikolojik Danışman Songül Yılmaz´a,BAL-GÖÇ Derneğine,Özel Beyaz Tahta Yabancı Dil Kursuna plaketler verildi.Daha sonra 3-4-5 yaş çocuk gruplarının gösterileri ve 5 yaş grubu çocukların Mezuniyet seremonisi ile program sona erdi.



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00