www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


BİR GOLE 3 PUAN


     Bahardan kalma bir günde oynanan İnegölspor - Tokatspor karşılaşmasını televizyon kanallarının vermemesine rağmen seyirci sayısı yine de istenilen seviyede değildi.

İnegölspor´un başarıları geldikçe seyirci sayısının daha da artacağını tahmin ediyorum. Geçen hafta Hatayspor´a 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup olan temsilcimiz İnegölspor, puan cetvelinde kendisinden bir sıra üst sırada bulunan Tokatspor´u 1-0 yenerek 25 puanla sıralamadaki yerini 7. sıraya taşıdı.

     Son 5 maçında mağlup olmayan Tokatspor, İlçemize 200´e yakın seyircisiyle birlikte geldi. Oyun içindeki hesaplarını da, 1 puan üzerine kuran Tokatspor, kapalı defans yapıp kontra toplarla golü arayan taraftı, yaptığı bütün ataklarla ciddi pozisyonlar üretti.

      Ekibimiz oyuna çok istekli başladı. Daha maçın 13. dakikasında İsa´nın soldan getirdiği topu, Raif güzel bir düzeltmeyle Okan Deniz´le buluşturdu, Okan Deniz, 6 pas üzerinde adeta resital yaparcasına topu rakip ağalarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra mağlup duruma düşen konuk takımın, 26. dakikada kullandığı serbest vuruşta top kaleci Şener´de kaldı. Dakika 31 Batuhan´la, dakika 34 Yaşar ile dakika 46 Hakan´la yaptığı ataklar golsüz sonuçlanınca ilk yarı İnegölspor´un 1-0 lehine sonuçlandı. 

     İkinci yarı Tokatspor beraberliği yakalamaya, İnegölspor´da skoru korumaya çalıştığı karşılaşma, orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 54. dakikada İsa´nın ortasına kimse ayak koyamayınca top auta gitti, 59. dakikada Alperen´in kafa vuruşunu Şener kurtardı. 66 dakikada Cihan´ın ortasına Raif´in kafa ile vurduğu  top auta gidince karşılaşma İnegölspor´un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

     NOT: Maçın tamamında ama özellikle son dakikalarda Efsane Maraton Tribün´ün gösterdiği seyirci desteğini, başta tribün liderleri Tevfik Taşkın ve ekibinin çabalarını göz ardı edemeyiz. Kendilerini kutlarım.