www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


KUDÜS DAVASI


       ABD Başkanı Trump´un Kudüs´ü İsrail´in Başkenti olarak tanıyacağını açıklaması üzerine, Türkiye ve Dünyada Müslümanlar Kıyama kalktı. İnşaallah bu kıyam, İhlaslı bir şekilde devam eder.Uyuyan Müslümanların uyanışına veABD ve İsrail işbirlikçisi yönetimlerin devrilmesine vesile olur.

       Zalim işgalci terörist İsrail Devleti, başta İngiltere olmak üzere ABD ve diğer batılı ülkeler tarafından 1947 yılında kurdurulmuştur 

       Siyonist İsrail Devleti dünyada sınırları belli olmayan tek devlettir. İsrail Parlamentosu Knessettte Arz-ı Mev´ud Haritası asılıdır. Bu harita; Muharref Tevratta ?Nil´den Fırat´a? şeklinde tarif edilir. İsrail Devleti´nin sınırları bu haritaya göre Medine-i Münevvere´den Konya´ya kadar uzanır.              

     ABD ve Batılı ülkeler de böyle kabul etmişlerdir. Bu nedenle Sevr Haritasında Anadolu´nun her tarafı Batılı Devletler tarafından ileride kurulacak Büyük İsrail Devleti için işgal edilmişti.Ancak Allah´a C.C. şükürler olsun ki bu harita Kurtuluş Savaşımız ile çöpe atıldı.

Yine bu sebeple ABD, Lozan´ı imzalamamıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin sınırlarını halen kabul etmemiştir. Buna rağmen maalesef ABD halen Müttefikimiz olarak görülmektedir.İncirlik başta olmak üzere ülkemizin birçok yerinde Askeri Üsleri mevcuttur. 

          AB Avrupa Birliği tarafından hazırlanan 06.Ekim.2004 tarihli İlerleme RaporundaAB Komisyonunun;                         ?Etki Değerlendirme Çalışmasında?, Orta Doğu´da su sorununun gelecek yıllarda giderek önemi artan bir konu olarak AB´nin gündeminde önemli bir yere sahip olacağı kaydedilmiştir. Çalışmanın 9. sayfasında,

 ?Orta Doğu´da su önümüzdeki yıllarda giderek artan biçimde stratejik bir konu haline gelecektir. Türkiye´nin AB´ye katılımıyla beraber su kaynakları ve altyapılarının (Fırat ve Dicle nehirleri havzaları üzerindeki barajlar ve sulama sistemleri), İsrail ve komşu ülkeleri arasında su alanında sınır ötesi işbirliği ve uluslararası yönetiminin AB için önemli bir mesele haline gelmesi beklenebilir.? ifadesi yer almıştır. İsrail´in su ihtiyaçları Avrupa Birliği´ni neden ilgilendiriyor? 

         ABD eski Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice´nin 7 Ağustos 2003 tarihinde The Washington Post gazetesinde kaleme alınan köşe yazısında ?Fas´tan Endonezya´ya kadar 22 Ülkenin sınırları ve yönetimleri değişecek, buna Türkiye´de dahil? tanımlaması aslında bugün yaşadığımız olayların habercisiydi.Bu tanımlama her ne kadar  ?Büyük Ortadoğu Projesi? olarak adlandırılsa da, aslında bu projenin ?Büyük İsrail Projesi? olduğu gayet açık ve nettir.

        Evangelist  Hıristiyanlar, İsa Mesih´in yeryüzüne inmesi için, Mescid-i Aksa´nın yıkılarak yerine Süleyman Mabedi yapılması gerektiğine inanıyorlar.Bunun için İsrail´e yardım edilmesi gerektiğine inanıyorlar.Bunun dini bir vecibe olduğuna inanıyorlar.ABD Başkan ve üst düzey yöneticilerinin tamamı Evangelist Hristiyan Tarikatlarına mensuptur.(Bush-Clınton-Trump)    

 

 ?Görünen Köy kılavuz istemez? ABD ve Avrupa Birliği ülkeleri hep birlikte, 1.Sevr ile yapamadıklarını, 2.Sevr ile yapmak istiyorlar. Bu durum karşısında daha fazla bekleyemeyiz. Zararın neresinden dönersek kârdır. 

1-Kuyumuzu kazan ABD ve İsrail ile askeri ve stratejik ortaklığa son verelim.

2-Ülkemizdeki ABD üslerini kapatalım.(1974´te ülkemizdeki bütün ABD üslerini kapatmıştık.)

3-Ülkemizde yaşayan Çifte vatandaşların, İsrail Ordusunda yaptıkları askerlik hizmetini, Türkiye´de yapılmış askerlik hizmeti gibi kabul eden Bakanlar Kurulu Kararı´nı iptal edin.

4-Türkiye ve diğer İslâm Ülkeleri, Kudüs´ü Filistin´in Başkenti olarak tanıdığını açıklasın.

5-Diğer İslâm Ülkelerinin K.K.T.C.´yi tanımaları için çağrı yapalım. Kıbrıs İsrail´in önünde bir Jandarmadır

6-İslâm Ülkeleri Ortak Savunma Sanayii ve Ortak Ordu çalışmasını başlatalım.

7-AB Bakanlığı´nı Lağvedelim.Yerine D-8  ve İslâm Birliği Bakanlığı kuralım.

8-Mavi Marmara anlaşmasını iptal edelim, yırtıp atalım.(Kudüs İsrail´in Başkenti olarak yazıyor.)