www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


MENEMEN YARAMADI


Geçtiğimiz haftayı 3 puanla kapatan iki takım Menemen Belediyespor ile İnegölspor maçı, Menemen ilçe stadının bakımda olması dolayısıyla Bergama 14 Eylül stadında oynandı.

İlk haftadan beri grup liderliğini elinde bulunduran Menemen Belediyespor´un maçını Yiğit Peşin - Ejder Yapıcı ve Boran Turhan hakem üçlüsü yönetti. İnegölspor´u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Menemen Belediyespor, böylece namaglup ünvanını korumuş oldu.

Oysa ilk yarının hemen başında golü bulan taraf İnegölspor´du. 7. dakika´da sağ kanattan gelişen atakta Kemal´in ortasını Enes Ata topu filelere göndererek durumu 1-0 getirdi.

İnegölspor´un her zaman en güçlü tarafı olan defans hattı, gol dakikasından sonra gereken özveriyi gösteremeyince, gelen beraberlik golü takımımızın hamle şansını ve takım moralini aşağıya çekti. 58. dakikaya kadar başarılı bir defans uygulayan İnegölspor, beraberlik golünden sonra gelen gol sağanağına bir türlü önlem alamayınca 5-1 hezimet ortaya çıktı.

62. dakikada Menemen Belediyespor Mustafa´nın golüyle 2-1 öne geçti.

70 dakikada seri çalımlarla ceza sahamıza giren Kerem sert bir vuruşla durumu 3-1 yaptı.

72. dakikada Kerem´in düşürülmesiyle penaltı kazanan Menemen Belediyespor´da penaltı vuruşunu Taşkın gole çevirerek skoru 4-1 getirdi.

84. dakikada ilk golün sahibi Samet Ali maçın skorunu tayin etti. 5-1

İnegölspor´a 20 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 13.00´te İlçemiz stadında oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor 3.tur Türkiye Ziraat Kupası maçında başarılar temenni ederim.

Saygılarımla