www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Miniklerden Cami Ziyareti

Miniklerden Cami Ziyareti

Kosova Koleji 5.sınıf öğrencileri Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Hacı Yusuf Camii´ni ziyaret ettiler.

Kosova Koleji öğrencilerini cami girişinde İlçe Müftüsü Kazım Güzel,Cami İmamı Nurullah Memiş ve Müezzin Adem Koç karşıladı.

ALLAH´IN EVLERİ

İlçe Müftüsü Kazım Güzel, Kosova Koleji öğrencilerine camiler haftası ve camilerle ilgili açıklamalarda bulundu.Kazım Güzel; ?Öğrencilerle birlikte olmamın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimize sık sık camileri ziyaret etmelerini tavsiye ediyoruz. Camiler sosyal yardımlaşmanın merkezleridir. Yeryüzünün en şerefli yerleri olan camilere Allah´ın Evi denilmektedir. Camiye ibadet için giden mümin Allah´ın ziyaretçisi ve misafiri durumundadır. Ev sahibinin evine gelen misafirlerine ikramda bulunduğu gibi camiye giden müminlere de Yüce Allah büyük mükâfat verecektir? dedi.

GÜZEL AHLAKIN MERKEZLERİ

Güzel, son olarak Peygamberimizin çocukları çok sevdiğini,camilerin dostluğun,kardeşliğin,vatan sevgisinin,güzel ahlakın,yardımlaşmanın öğrenildiği yerler olduğunu söyledi.

Kosova Koleji öğrencileri,İlçe Müftüsü Kazım Güzel´in açıklamalarından sonra camii yaptıran Hacı Yusuf Şahin ve orada hazır bulunanlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler. Daha sonra camiyi gezen öğrenciler,cami görevlilerince hazırlanan ikramı cami bahçesinde yediler.

Kosova Koleji Müdürü Erol Baştürk, ?Bu anlamlı günde Allah´ın evine anlamlı bir ziyaret yaptık. Başta İlçe Müftüsü Kazım Güzel olmak üzere, Cami İmamı Nurullah Memiş, Müezzin Adem Koç´a çok sıcak ve içten konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederiz? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01