AK PARTİ VE UEDAŞ SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Alinur Aktaş’ın aday tanıtım töreninde kaçak elektrik kullanıldığı iddiasına karşı AK Parti ve UEDAŞ sessizliğini korurken, söz konusu spotlar, dün akşam saatlerinde söküldü.

SİYASET 24.01.2014 11:15:47 2
AK PARTİ VE UEDAŞ SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

 

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı’nın Salı akşamı parti binası önünde gerçekleştirdiği aday tanıtım programı sırasında vatandaşların gözüne takılan bir ayrıntı, “Programda kaçak elektrik mi kullanıldı” sorularını akıllara getirmişti.

 

Programda aydınlatmayı sağlamak için sokak lambalarının bulunduğu direklere spotlar yerleştirildi. Ancak bu spot ışıklara parti binası yerine sokak lambalarından elektrik alındı. Partinin kendi programı için parası vatandaşın cebinden çıkan sokak lambalarındaki elektriği kullanması, vatandaşların dikkatinden kaçmadığı gibi tepkiye de neden olmuştu. Gazetemize ihbarda bulunan bir vatandaş, “İnegöl’ün muhtelif yerlerinde bulunan aydınlatmaların bedeli bildiğim kadarıyla tüm abonelere paylaştırılıyor Peki bedeli tüm vatandaşlara ödetilen bir konuda AK Parti nasıl olurda kendine menfaat sağlar. Bunun izahını kim yapacak. Bu yapılan suçtur ve kul hakkıdır” diyerek tepkisini dile getirmişti.

 

Gazetemizin  gündeme getirdiği konuyla ilgili dün AK Parti’den ve UEDAŞ’tan bir açıklama gelmedi. AK Parti ve UEDAŞ’ın sessiz kalması ise iddiaların doğru olduğu kanaatini güçlendirdi. Ayrıca haberin ardından dün akşamüzeri özel bir firmaya ait vinç ile söz konusu spotlar bağlı oldukları sokak aydınlatma direklerinden söküldü.

  • BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27