?2-0´DAN SONRA KENDİMİZE GELDİK?

İnegöl Belediyespor Voleybol Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, her maça galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirterek, Plevne karşısında alınan 3-2´lik galibiyetten dolayı takımını tebrik etti.

SPOR YORUM 15.12.2015 10:35:11 0
?2-0´DAN SONRA KENDİMİZE GELDİK?

 

İnegöl Belediyespor Voleybol Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, 3-2 galip geldikleri Tokat Belediye Plevnespor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

2-0´DAN SONRA KENDİMİZE GELDİK

Çok önemli bir maçtan galibiyetle ayrıldıklarını belirtenAksoy, ?İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinden sonra bu maçı muhakkak kazanmamız gerekiyordu. Bunun verdiği stresle ilk set inanılmaz derecede servis hatası yaptık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı gibi 9-10 tane servis hatamız oldu. 2. sette biraz oyuna girdik. Başa baş mücadele ettiğimiz bu seti de kaybettikten sonra takım kendine döndü. Yenmesini bildi. Oyuncular her şeyi yerine getirdi. Yapılması gerekeni sahada en iyi şekilde yaptı. Tokat iyi ve güçlü bir rakip. Biliyorsunuz son 3-4 haftadır kendi sahasında ve deplasmanda gayet iyi skorlar aldılar. Halkbank galibiyeti de aldı. O takıma karşı galibiyet almaktan dolayı mutluyum. Tüm sporcu arkadaşlarım ve seyircimi kutluyorum. Biz her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Ligde son 2 maçımı kaldı. Ziraat Bankası ve Halkbank ile oynayacağız. Her iki maçı da kazanmak için çıkacağız. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İyi takımın oyunu belli. Gördüğünüz gibi güzel bir derece elde ettik. 2-0 mağlubiyetten ayağa kalkmasını bildik. Buda artı bir puan. Bundan sonraki son 2 maçımızı en iyi şekilde bitirip 2. yarı hazırlıklarına devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

  • BIST 100

    17148,87%-1,10
  • DOLAR

    45,73% -0,10
  • EURO

    53,38% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6686,84% 0,85
  • Ç. ALTIN

    10725,86% 0,00