2. AMATÖR START ALIYOR

2. AMATÖR START ALIYOR

Bursa 2. Amatör Küme maçları Pazar günü oynanacak maçlar ile başlayacak. Ligin ilk haftası, iki İnegöl derbisine sahne olacak.

 

Süper Amatör LigB Grubu´nda Kafkasspor ile Gençlergücü, sahneleyecekleri İnegöl derbisi için Kurtuluş Sahası´nda karşı karşıya gelecekler. Pazar günü saat 14.30´da başlayacak olan karşılaşmaya taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

A Grubu´nda yer alan Güvenspor, Şükraniyespor ile Atıcılar-2 Sahası´nda, B Grubu´nda Kafkasspor ile Play-Off mücadelesi veren Kurtuluşspor, Güzelyalı Sahası´nda Bordosporile,Yenicespor da Duaçınarı ile S.Başol Sahası´nda 3 puan mücadelesi verecek. Tüm maçlar 14.30´da başlayacak.

1. Amatör Küme´de normal sezonun bitiminin ardından Play-Off´a kalan Doğugücü ve Doğanspor, hafta içi çekilecek olan kuraları beklerken 2. Amatör Küme heyecanı 5 takımla start alıyor.

İLK HAFTA 2 DERBİYE SAHNE OLACAK

İsaörenspor, Pazar günü saat 12.30´da Sanayi Sahası´nda Yenişehir Söy. Başakspor´u ağırlarken Hocaköyspor ise saat 14.00´da Yenişehir Yolörenspordeplasmanına çıkıyor. 2. Amatör´ün ilk haftasını İnegöl derbisiyle geçirecek olan Cerrahspor ve Şekerspor saat 14.00´da Sanayi Sahası´nda karşı karşıya gelecekken bir başka İnegöl derbisinde ise Akhisar Demir ve Orhaniyespor saat 12.30´da Kurtuluş Sahası´nda kozlarını paylaşacaklar.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR