AL AL BİTMİYOR
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 3 işadamı, düzenlenen operasyon sonucu gözaltına alınırken, 4 cami imamı ile 3 kuran kursu öğreticisinin de görevden uzaklaştırıldığı bilgisine ulaşıldı.
İnegöl´de Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ/PDY) darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında aralarında işadamlarının da bulunduğu 9 kişi tutuklanmıştı.
Edinilen bilgilere göre dün sabah erken saatlerde İnegöl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, Terörle Mücadele ve Asayiş ekipleri tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyonda işadamları M.Ş, S.T. ile H.Y.K. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların ev ve işyerlerinde arama yapıldı.
7 DİN ADAMI GÖREVDEN ALINDI
FET/PDY soruşturması kapsamında kamu kurumlarında görevden almalarda devam ediyor. Soruşturma kapsamında diyanete bağlı 4 cami de görevli imam hatip ile 3 kuran kursu öğreticisinin de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevden alındığını bilgisine ulaşıldı.
Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR
-
BIST 100
17339,86%0,88
-
DOLAR
45,89% 0,46
-
EURO
53,41% -0,07
-
GRAM ALTIN
6701,91% -0,22
-
Ç. ALTIN
10796,08% 0,00




