Bakan Soylu ağlayan şehit kızını teselli etti

Bursa Adliyesinde düzenlenen cenaze töreninde ağlayan şehit kızını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Senin baban bir kahraman yavrum” diyerek teselli etti.

Bakan Soylu ağlayan şehit kızını teselli etti
ASAYİŞ 20.04.2022 17:31:00 0

Bursa'da cezaevi aracına yönelik bombalı saldırıda şehit olan infaz koruma memuru Cengiz Yiğit (36) Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Tören sırasında şehidin 7 yaşındaki kızı gözyaşlarına boğuldu. Şehit kızının ağladığını gören İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ağlayan şehit kızının yanına giderek başını okşayıp “Senin baban bir kahraman yavrum” diyerek teselli etti. Bakan Soylu’nun da duygusal anlar yaşadığı görüldü.

Şehit Yiğit’in naaşı tören alanına geldiğinde sevenleri gözyaşlarını tutamadı. Şehidin eşi ve çocukları son kez tabuta sarıldı. Bursa Adliyesi önündeki törende konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, teröristlerin inlerine girmeye, yaptıklarının hesabını sormaya ve terörü bitirmeye kararlı olduklarını belirtirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da terör örgütünün terörle mücadelede elde edilen büyük başarılardan sonra kendini ispat etmeye çalışacağını, birçok eylemi oluşmadan engellediklerini dile getirdi.

Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
  • BIST 100

    13967,80%-1,88
  • DOLAR

    48,64% 0,04
  • EURO

    56,14% -0,09
  • GRAM ALTIN

    6676,67% -0,64
  • Ç. ALTIN

    10644,13% -0,30